Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan 35 éves normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 35 éves normális férfi, aki valahogy mégse találja az igazit?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 10:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Miért pont 35?
2016. márc. 3. 10:17
 2/25 anonim ***** válasza:
Igen van. Én.
2016. márc. 3. 10:40
 3/25 anonim ***** válasza:

Én 39 vagyok és igaz rám amit a kérdésedben leírtál.

De 5-6 évet bármikor le tudnék tagadni ha ez számít.

2016. márc. 3. 10:56
 4/25 anonim ***** válasza:
Van. ;-)
2016. márc. 3. 11:06
 5/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom, én nem vagyok normális :D
2016. márc. 3. 11:11
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj kérdező!

Olyan kis naiv vagy. :) (ezt most nem bántásként mondom)

Ilyet nem szabad tőlük kérdezni...:D Ugyanis mindegyik "normálisnak" tartja magát. (Persze, hogy nem veszik észre a hiányosságaikat...)

Tapasztalatból beszélek. Régebben egy nagy csalódásom után én is feltettem ezt a kérdést. Tíz perc nem telt el és kaptam minimum 15 privát üzenetet. Megadtam nekik az esélyt és beszélgettünk. Kár volt..., helyette inkább olvastam volna vagy néztem volna egy jó filmet!

2016. márc. 3. 11:21
 7/25 anonim ***** válasza:

6-os

Ez a te tapasztalatod, ugyanakkor sok olyan ember van, akinek nincs olyan hatalmas dumája, kisugárzása vagy egyszerűen szerencséje, mint másoknak. Nem szabad őket bekategorizálni!

2016. márc. 3. 11:26
 8/25 anonim ***** válasza:
60%

#7!

Ki beszélt itt kisugárzásról, jó dumáról,...?

A szimpla emberi beszélgetésre nem voltak képesek. Mert már az ötödik percben azzal voltak elfoglalva, hogy hogyan dughatnának meg. Persze most nagyon lesarkítottam a dolgokat.

Vannak normálisak is, de akim tényleg értelmes az nem fogja itt reklámozni magát, hogy:"igen, normális vagyok, ismerkedjünk"!

2016. márc. 3. 11:32
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"8" reagálva.....

Ezt valahogy nehéz elhinnem....mert férfiként ahogy idősödöm, annál nagyobb szerepet tulajdonítok a tanult dolgoknak a szerzettekkel szemben, egy csinos arc vagy egy kerek popsi már nem elég, kell valami más is hogy megmozgasson.

Szóval 5 perc után elég nehezen tudnék szexuálisan vonzódni valakihez akit még nem láttam nevetni vagy nem hallottam a hangját...de biztosan van néhány kiéhezett lepedőhuszár aki csak az alkalmat keresi.

38F

2016. márc. 3. 11:39
 10/25 mikeXxX ***** válasza:
Természetesen szerintem mindenkinek vannak hibái de normálisnak tartanak ! pár hónapja mióta lezártam egy hosszabb kapcsolatot nem igazán mivel sok nő csak szexet keres és nem KAPCSOLATOT !
2016. márc. 3. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!