Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 35 éves normális férfi, aki valahogy mégse találja az igazit?
Nem vágyom senki egyetértésére. Én úgy vagyok ezzel, hogy aki 30 felett még mindig egyedül van, az biztosan nem véletlen. Ennyi.
Mellesleg nőkre is szokták itt gyakorin írni, hogy akik normálisak, azoknak 30 éves korára már van férje, vagy élettársa. De ugye ha férfira ír valaki ilyet az hatalmas bűn:)
Ha nincs valami nagyobb defektje, tehát normálisnak mondható, akkor már max 30 körül megtalálta volna azt akit keres, de inkább még előbb.
es ha az iletto par rossz kapcs keveredet, amire kesobb kiderult hogy csak idopazarlas volt?
vagy elvalt?
szoval, aki atesett par rossz kapcsolaton, az nem normalis?
nemtudtam hogy a normalis emberek egybol megtalajak az igazit..
Nem.
A normális emberek nem pocsékolják az idejüket sok évig rossz kapcsolatban, hanem továbblépnek. Nekem is volt rossz kapcsolatom, rosszul választottam, de beismerem, hogy ez az én hibám volt, és kiléptem belőle. Nem húztam a dolgot addig, hogy elvesztegessem a fiatal éveimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!