Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy legyen végre normális párkapcsolatom? 24/F
A mai világban már nagyon nehéz. Nekem már két éve nem volt. A volt barátommal pedig két évet voltunk együtt, azóta nekem se senki, csak pár randim volt.
Van, aki még a korodban egy lánnyal sem csókolózott, vagy még futó kapcsolatai sem volt.
Társkereső oldalak?
Amúgy ne adj magadról sok infót, mert megunnak. Ha túl részletes vagy, túl nyitott (nem csak az elején), akkor a hidrogénagyúak nem fognak megérteni, mert sok vagy, hogy felfogjanak, az okos nőknek meg egyből lejön, hogy magányos vagy, és ki is fog használni, mármint ha tényleg van esze.
Pl.: "Vagyok, ahol lennem kell, Teszem, amit tennem kell." - ennyi a bemutatkozás, pont. És kb. a második személyes találkozóig nem is nagyon derüljön ki több rólad.
Szerinted a nők miért vannak megveszve az egyenruhásokért, bőrszerkós motorosokért, az ún. kemény fiúkért. Mert kihívásnak tekintik őket, akit ki kell csomagolni. Elrejtenek mindent a külvilág elől, és ha a nő nem lát bele egy pasi lelkébe, fejébe, attól vérszemet kap, megőrül, kikészül. 10 körömmel kapar érte, csak hogy neki megnyíljon, és megtesz neki bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!