Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire lehet így normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet így normális párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Szőrösebb vagyok az átlagnál, ami azt jelenti, hogy a hátamon eléggé sötét színű szőrök vannak és hasam is olyan. Persze gyantáztatok mindenhol/ a hasamat is/,viszont a hátamat nem mertem még. Rosszabb lesz, ha azt is elkezdem? Illetve ezzel mennyire lehet együtt élni,mennyire undorító nektek? Gondolok pl. arra, hogy én már pár éve strandra se megyek inkább, bármennyire is szeretnék, ez pedig egy közös strand jó tud lenni. El lehet fogadni ezt?
2015. okt. 21. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:

El lehet fogadni,bár nem mindenkinek megy.

A szőrtől eltekintve csinos vagy?

2015. okt. 21. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Van "végleges" szőrtelenítés is, ami jó sok évre megoldja a problematikádat.
2015. okt. 21. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, azt hiszem nincs velem gond kinézetre, teljesen csajosan öltözködök. Bár lehet, hogy annak, aki ezt elfogadja az öltözködés sem számít annyira.

Tudom, hogy van végleges, és szeretném is, de nem olcsó mulatság.

2015. okt. 21. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
N. vagy F.?
2015. okt. 22. 00:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2015. okt. 23. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!