Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet hogy egy férfi a külseje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy egy férfi a külseje, magassága miatt nem találja meg a társát?

Figyelt kérdés

Van egy haverunk, aki tök normális ember, viszont igaza van sajnos tényleg rettentően csúnya és alacsony szegény.... Összes haverom 1-es, max 2-esre mondaná, kicsit torz is az arca (születési rendellenesség) Magassága sem valami nagy, olyan 161-162 cm magas.

Már 37 éves és egész életében csak próbálkozott (neten, szórakozóhelyen, utcán, suliban, munkahelyen stb..) de semmi.

Mi mindig mondjuk hogy próbálkozzon, mert nem akarjuk elhinni, hogy a külső miatt ne akarná egy normális átlagos nő sem....

Szerintem azért sok nő van aki a belső értékeket nézi inkább, szóval lehet mégis a belsejével van baj (mi ezt gondoljuk)

2016. dec. 8. 19:20
1 2
 1/14 valaki34 ***** válasza:
58%
Sajnos lehetséges,hogy nem fog nőt találni . Átlagos kinézetű emberek is nehezen találnak párt maguknak !
2016. dec. 8. 19:24
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

"Van egy haverunk" - kb. a leggagyibb duma innentől fix. hogy rólad van szó.

Neked már nem terem babér, kérdező. Give it up.

"Szerintem azért sok nő van aki a belső értékeket nézi inkább" - Ez onnantól igaz, ha külsőre minimum semleges vagy annál jobb vagy a számára.

2016. dec. 8. 19:25
 3/14 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem itt több dolog is lehet a háttérben.

Egyik az a külsejéből fakadó önértékelési problémák. Amíg ő nem tudja értékelni saját magát, amíg nem fogadja el magát, addig mások sem fogják. Mindenki olyan párt akar magának, aki a szemében legalább olyan értékes, mint saját maga. Ha a haverotok önértékelése 0, ismétlem nulla, akkor ez látszani fog rajta és mások szemében is 0 lesz.

Viszont ha ő tisztában van a jó tulajdonságaival IS és megszereti magát, nagytakarítást csinál a fejében, akkor változáson fog átmenni és az meg fog látszódni a kisugárzásán és akkor már nagyobb eséllyel indulhat, mint előtte. Persze ez egyáltalán nem garancia a sikerre.

2016. dec. 8. 19:26
 4/14 anonim ***** válasza:
23%

Ha valaki extrém eset és alacsony és még magánál jobb nőkkel is próbálkozik lehet azért sikertelen. Sajnálom őt mert nem tehet a "paramétereiről" de én például a magassága miatt eleve "kiejteném a kalapból" így látatlanban nem tudom megmondani a külseje mennyit rontana az esélyein ha egy magasak lennénk de én az 1-2-es számozást annyira a legcsúnyább emberekre használom hogy amit most így elképzelek azzal tuti nem jönnék össze átlagos nőként. Erre az a megoldás ha hasonlóan deformált alacsony lányt keres és nem átlagosat. Legalábbis szerintem. Pl volt egy csaj a suliban. Valószínűleg szép lány lett volna ha nincs egy baleset gyerekkorában. Szegénynek az arca egyik fele eléggé deformált volt a szilánkok miatt. Ugyan megvolt a szeme de mindenhol heges volt az arca és a hegek miatt a szája is fura volt míg a másik oldala tökéletes volt. Na ő nálam 1-2-es kategória.

De most úgyis mindjárt jönnek a majmok és lepontoznak mert egy felszínes k. vagyok akinek a nagyfarkú alfa kell...

2016. dec. 8. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Műtéten nem gondolkodott még el? A magasság az neccesebb, de azért valamennyire lehet kompenzálni azt is.
2016. dec. 8. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Lehet.

Következő kérdés? :)

2016. dec. 8. 19:36
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Kép nélkül, nem tudok elképzelni olyan arcberendezést, ami miatt valaki ne találna párt. Nyilván nem mutogatod idegeneknek, csak írtam...Ha nagyon extrém akkor esetleg, de az elég ritka jelenség, és nagyon durvának kellene lennie ahhoz, hogy csak emiatt ne találjon.

Könnyen lehet, hogy a sikertelenség miatti keserűsége már nagyon hat a személyiségére, búvalbélelt, depressziós, önsajnáló dumája van stb... Egy átlagosnak mondható pasi is simán tud taszító lenni, ha folyton rinyál, mert nem kell senkinek. Bár én még mindig azt mondom, hogy ez a csúnya, átlagos, jó pasi mindig ízlés kérdése. Aki nekem tetszik az 20 másik csajnak nem, és ugyanez fordítva stb stb.

Nem szabad feladni. A lányok többnyire náluk magasabb pasit szeretnének párjuknak, szóval 160 centinél ne nagyon próbálkozzon magasabb nőknél. Máris kevesebb a visszautasítás.

2016. dec. 8. 20:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi volt a probléma a plasztikai műtétes ötlettel? (feltéve, ha tényleg olyan csúnya a srác, de őszintén szólva évente talán egy olyan embert látok, akinek tényleg műtétre lenne szüksége).
2016. dec. 8. 21:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen, ha nagyon alacsony egy pasi, akkor nem sok esélye van párt találni. Ha mellé még ronda is, akkor tényleg jobban jár, ha beletörődik az egészbe. Sokan vannak ilyen problémákkal:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. dec. 8. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:

160cmes haverjaim hazasok,az egyiknel most jona 3.baba,volt kollegam kb 150cm volt,szinten hazas,2gyerek.

Nem 180centis noknel kell probalkozni.Ne frusztraljon a magassagod es akkor masokat sem fog.

2016. dec. 8. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!