Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Néhány nőnek hogy adatik meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány nőnek hogy adatik meg olyan férfi aki mindent biztosít számára?

Figyelt kérdés
Szép otthonban élnek, autót biztosít számára a férje, elviszi wellnessezni, utaznak, eljárnak szórakozni, drága ruhái vannak(de még ha magának is vásárolja azokat). Nincsenek anyagi gondjaik. Nem kap otthon leszidást ha fodrászhoz megy, vásárol magának cipőt, beül a barátnőivel reggelizni egy költségesebb bisztróba. Ezek a nők dolgoznak, van saját érdeklődési körük de a férjük segít abban hogy jobban êlhessenek.
2017. márc. 8. 21:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, de a mai társadalmi berendezkedés nem támogatja az idősebb üzletasszony és a szegényebb férfi kapcsolatát. Míg ennek ellentéte,évszázadok óta társadalmilag elfogadott és a fiatal nők által áhított családi modell. Ez is egy kettős mérce.
2017. márc. 8. 21:44
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

Ez szerinted tisztességes dolog? Szép, követendő minta?

És hatalmas a különbség a "nincsenek anyagi gondjaik" és azz első mondatban taglaltak között. Sok ismerősöm él anyagi bajok nélkül, és láss csodát egyik nő sem lett pióca, hanem együtt harcolnak és haladnak előre az életben.

Amit te írsz, az ne is haragudj, de kitartottság, egy szebb változata a prostitúciónak. És a férjed ha lesz, nem az apád, hogy elkényesztessen és te gyerekként élhess 0 felelősséggel, csak a jót megkapva, követelőzve.

Bocsáss meg, de ez amit írsz, undorító. Szerencsére a nők többsége sem ilyen, csak pár gerinctelenebb.

2017. márc. 8. 21:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én is fel szoktam tenni férfiként. Nem értem, miért ekkora balek a férfiak egy része, dehát az ő dolguk.
2017. márc. 8. 22:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Mondom én, mindenki dolgozzon meg saját maga azokért a dolgokért amire vágyik!
2017. márc. 8. 22:11
 15/20 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem két külön dolog, amit az első két mondatodban leírtál. Az valóban kitartottság, amit az elsőben írtál le, az meg hogy "nem kap leszidást, ha fodrászhoz megy"... Jó ég, léteznek olyan szánalmas nők, akik ilyen kapcsolatban élnek?! Ezt elviselik?
2017. márc. 8. 22:26
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
Az ilyen nők a hajlott gerincű prostik akik lusták dolgozni. A párjuk meg egy kő gazdag lúzer aki csak a pénzével tud nőt fogni magával. Szép kis pár..
2017. márc. 8. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Azért írtam, hogy nem garancia arra, hogy boldogok, mert csak te csak a felszínt látod, a leírásod 99 %- a az anyagi jólétről szól, külsőségekről, a drága ruhákról, wellness, vagyis a te értékrendedben az anyagi jólét meglétét látod a boldog párkapcsolathoz. A kényelem, és a biztonságérzethez köze van feltétlenül, de ezen kívül millió tényezőtől függ a kapcsolat sikeressége. Ismerek, ismertem nagyon gazdag párokat, van ahol meddőségi tesztekre járnak évek óta, másiknál a férjnek 20 éve van szeretője, vagy meleg, és hidd el mindenhol valami szépséghiba, abba meg szintúgy ne legyél biztos, hogy a 40-es csinos üzletasszonynak nincs házibarátja, hány kitartott/ támogatott férfiakról tudok, istenem... Te még nagyon keveset éltél valószínűleg, hogy csak bizonyos sémákban tudsz gondolkozni.
2017. márc. 9. 06:35
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez úgy lehetséges, hogy vannak férfiak, akik az állandóságot, pár kedves szót, esetleg a kellemes látványt többre értékelik, mint a pénzt.

Nyilván azért, mert egész életükben volt nekik bőven, nem vezetik, mennyi mikor és hol fogy. Egyszerűen 5000-10000 ft nem tétel.

Gondolom kedves szavakat, igazán szép vagy okos nőket ritkán látnak, ritkán kapnak meg. Ennek nagyobb az értéke. Ha meg még jóérzésű vicces is a nő, minden pénzt megér.

Szerintem ezen az elven haladnak végig.

Ha viszont sosem kaptak nőt és huszonévesen is szüzek voltak, kitartanak az első nő mellett, akinek megfelelnek. Így kerülnek a rondább nők gazdagok mellé.

De ez csak kb a pasi 30as koráig idilli, mikor már annyit nőtt az egója, javult a teste, megkopaszodtak a társai, hogy ő is jó pasinak számít.

2017. márc. 9. 06:40
 19/20 anonim ***** válasza:
A drága luxuscikkek gyakori vásárolgatása pedig az egyik legbizonyosabb fokmérője mennyire boldogtalan a nő ...
2017. márc. 9. 06:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Nincs egy jóképű balek akin élősködhetnék... brühüü.. :'(
2017. márc. 9. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!