Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogják már fel a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják már fel a nők hogy a férfi női szerepek felcserélődtek?

Figyelt kérdés

31 éves fiúka vagyok szeretem ha egy nő irányít vezet engem,

Szerintem múlt században volt még az a maradi felállás hogy a férfi volt a domináns. Az idők változnak. Jó lenne ha a nők is felfognák ezt már.

Pl páwa pasik, divat ez irányba megy szerencsére

[link]

2017. márc. 7. 07:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

"31 éves fiúka vagyok szeretem ha egy nő irányít vezet engem"

infantilis vagy te "31 éves fiúka"...

24F

2017. márc. 7. 07:30
 2/22 anonim ***** válasza:

Nem minden nőnek jön az be ha irányítania kell a pasiját, bár nem tudom,hogy ez Nálad mit jelent?

Ha egy tesze-tosza határozatlan pasi vagy aki nem tudja,hogy honnan jött és merre tart - az nem hinném,hogy vonzó bárki szemében.

Én "oroszlán" nő vagyok, ami alapjáraton azzal jár,hogy képes vagyok az irányításra, de nem minden helyzetben teszem ezt persze, van amikor elvárom,hogy a pasim döntsön, irányítson, szervezzen, de inkább konzultáljon, álljon elém az ötletével, javaslatával.

A nőknek általánosságban jobban bejönnek a határozott pasik mint azok, akiket irányítani kell.

Bár ezt az irányítást azért fejtsd ki bővebben mert a válaszadásnál félreérthető lehet,hogy mit is takar!

2017. márc. 7. 07:33
 3/22 anonim ***** válasza:

aszodt múmikaént halnál meg ha egy netes társkeresőn arra várnál, hogy majd neked írnak a nők...:D

de amúgy is...igen kis százalékban kezdeményez egy nő. Elvárja a férfitől, hogy Ő lépjen előbb.

Jó persze vannak kivételek a tipikus (de úristen a szeme, szája haja stb, nem bírom ki) de igen kevés.

2017. márc. 7. 07:46
 4/22 A kérdező kommentje:

3. Aki a netes ismerkedésben él azt nem csodálom hogy így jár......

Szerencsére én a való világban élek és bizony többször kezdeményezett nálam nő, kolléganőm, baráti társaságból stb. pedig teljesen átlagos vagyok.

2017. márc. 7. 07:51
 5/22 A kérdező kommentje:
3. Lúzerek ismerkednek neten, nem vagyok Hülye hogy ott ismerkedjek
2017. márc. 7. 07:52
 6/22 anonim ***** válasza:
Neked a domináns nők jönnek be, oké, akkor keress egy dominát. Ettől még nem fog minden pasi arra vágyni és nemis lesz minden nő az. Nekem a jóképű és értelmes pasik tetszenek, ennyi erővel nyafoghatnék, hogy miért nem az minden pasi :D Nagyon gyerekes vagy.
2017. márc. 7. 07:53
 7/22 A kérdező kommentje:

6. Nem baj a gyerekeknek tisztább a lelkük és őszintébbek.

Jézus is mondotta engedjétek hozzám közel a gyerekeket

2017. márc. 7. 07:58
 8/22 anonim ***** válasza:

Az kéne még csak, összekerülnék egy ilyen domina haramiával, a megye határáig kergetném egy szívlapáttal.

Lehet, van pár férfiasabb jellemű nőci, de csak azért tűnik ez így, mert erősen hallatják a hangjukat(feleslegesen)

Ettől még a klasszikus nők, és férfiak vannak, lesznek többségében, ezen legfeljebb csak egy ivartalanítási akció változtathat.

2017. márc. 7. 08:01
 9/22 anonim ***** válasza:

hát ezt vonakodok elhinni.

ha ennyien kezdeményeznek nálad, nem járnál ide sírni...

lúzereknek való net!?

tényleg?

akkor elárulod, hogy hol ismerkedjen egy olyan ember, aki totál ismeretlen az adott városban? se haver, se olyan kolléganők akik esetleg szóba jöhetnek (40 fölött az összes)

Egy idő után ráunsz ám egyedül ücsörögni a pubban, és megunod ám a magányos sétákat.

Vagy jössz a "jó" tanácsokkal: járj könyvtárba, legyen hobbid? XDDDD

na ne nevettes.

ha 30 éves korodra itt tartasz, hogy egy nő papucsa akarsz lenni, akkor gratula. de sok lány keres ilyet, szóval szerencséd lesz.

2017. márc. 7. 08:04
 10/22 A kérdező kommentje:

hát ezt vonakodok elhinni.

ha ennyien kezdeményeznek nálad, nem járnál ide sírni...

Sajnos nehezen találom a társam az tény mert sokkal többet várok el mint amit nyújtani tudok, nagyon válogatok

2017. márc. 7. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!