Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány olyan huszon-harmincvalah...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány olyan huszon-harmincvalahány éves férfi van Magyarországon, akinek max csak akkor juthat nő, ha fizet érte?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka annak, hogy viszonylag fiatalon ennyire elmagányosodnak az emberek? Mi vezet el ideáig?

2017. márc. 5. 15:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Olyan nő, aki tetszik neki vagy bármilyen nő?
2017. márc. 5. 15:17
 2/20 A kérdező kommentje:
Bármilyen nő...
2017. márc. 5. 15:18
 3/20 anonim ***** válasza:
47%

Az oka? A nagyon előnytelen külső. Lehet itt jönni az introvertáltsággal meg önbizalomhiánnyal, de az átlagos kinézetű és testalkatú pasikra előbb-utóbb úgy is rá talál a szerencse. Szám szerint nem tudom hány olyan pasi van, aki számára totál KO a társkeresés, de nagyjából ezek azok a kategóriák, amelyekben mocskos nagy hendikeppje van egy pasinak:

-Kifejezetten alacsony és egyúttal sovány is (<=170 és <60 kg)

-Kifejezetten alacsony és egyúttal rohadt kövér, de az utóbbi egy bizonyos súly fölött (talán olyan 120-150 kg) önmagában is kizáró tényező, nem feltétlenül kell hozzá alacsonynak lenni.

-Mozgássérült, fogyatékos vagy különösen csúnya arcszerkezet

De amúgy ha észreveszed az utóbbi években egyre nagyobb szakadék van a nők és pasik között. Én azt vettem észre, hogy egyre szebbek a csajok, mint a pasikra ez pont ellenkezőleg igaz. Egyre több a gyík/kocka/nyikhaj/nerd srác így a jóképű és izmos/sportos férfiak kezében oly mértékben összpontosul a nőknek a jelentős része, annyira tudnak válogatni, mint még soha. Tulajdonképpen a társadalmi egyenlőtlenség egy az egyben párhuzamba állítható a társkereséssel. Csak itt nem a jövedelem játszik szerepet, hanem a külső. A felső x százalék a "tulajdons" döntő többségével rendelkezik. Ez a társkeresésben úgy nyilvánul meg, hogy a jóképű pasik sokszor egyszerre kavarnak rengeteg csajjal és utóbbiak közül pedig sokan inkább várnak mintsem kompromisszumot kössenek. A szépségranglétrán minél lentebb vagy, annál korlátozottabbak a lehetőségeid és egy adott szint alatt már abszolút nincs esélyed.

2017. márc. 5. 15:26
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem rengeteg. Az vezet el ehhez, hogy az emberek nagyon türelmetlenek és képtelen alkalmazkodni egymáshoz.
2017. márc. 5. 15:50
 5/20 anonim ***** válasza:
Szerintem 10-en ezres szám. Elég csak azt megnézni menyi itt a 20-n éves szűz vok c kérdés.
2017. márc. 5. 15:52
 6/20 A kérdező kommentje:
Mit lehetne ez ellen tenni? Vannak olyan szakemberek, pszichológusok például, akik hajlandóak ezzel a jelenséggel foglalkozni? A szőnyeg alá söprés a végtelenségig nem lesz megoldás.
2017. márc. 5. 15:54
 7/20 anonim ***** válasza:
30%

Rengeteg ilyen férfi van. Ha tippelnem kellene, azt mondanám a férfiak legalább felének komoly gondot okoz a társkeresés ebben a korban, mivel a hozzájuk korban illő nőkre iszonyat túljelentkezés van férfiből és a nők értelemszerűen kiválogatják (mert kiválogathatják) maguknak a legjobb férfiakat.

Harminc felett azért valamelyejst normalizálódik a férfiak helyzete, mivel szép lassan elmúlik a nők körüli őrület és a nők kénytelenek bebiztosítani maguknak a szüléshez a biztos anyagi hátteret, ezt meg általában csak úgy tudják elérni, ha bevállalnak olyan férfit, akikre korábban ránézni sem voltak hajlandóak.

2017. márc. 5. 16:03
 8/20 anonim ***** válasza:

"Vannak olyan szakemberek, pszichológusok például, akik hajlandóak ezzel a jelenséggel foglalkozni? A szőnyeg alá söprés a végtelenségig nem lesz megoldás."

LOL :D Itt még az internet függőséget se veszik komolyan v az alkoholizmust.

Szerintem senki se fog foglalkozni néhány tíz ezer 20-on éves szűzzel.

Pláne h ez egy titkolt probléma. Mint a fekete munka hivatalos adat sose lesz róla.

2017. márc. 5. 16:21
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
Vannak jó szakemberek. A külsőt meg hagyjuk, amíg ronda, fogatlan, igénytelen embereknek is van barátnője/felesége, addig ne legyen már kifogás, hogy valaki nem Channing Tatum.
2017. márc. 5. 16:25
 10/20 anonim ***** válasza:
31%

"A külsőt meg hagyjuk, amíg ronda, fogatlan, igénytelen embereknek is van barátnője/felesége, addig ne legyen már kifogás, hogy valaki nem Channing Tatum."

Ja csak tudod, nekünk kevésbé előnyös külsejű pasiknak is van egy minimális igényünk, ami lehetővé teszi, hogy adott esetben vonzódjunk egy csaj iránt. Senki sem fog tudni boldog testi/lelki kapcsolatban élni egy 152 centis, 85 kilós, konyhás néni hajú csajjal. De amíg ezek a csajok is 180 magas, sportos, jóképű borostás szépfiúkra vadásznak addig nekem ne jöjjön senki a kompromisszumkészséggel.

2017. márc. 5. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!