Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszem a lányoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem a lányoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem èrtem, hogy már 19 is vagyok de még egy akármilyen kapcsolatom se volt, miközben már szinte mindenkinek körülöttem igen.

Eléggè félős vagyok a kapcsolatok terén, például egy lányhoz tuti nem tudnék odamenni ilyen csajozási céllal. (Ez nem azt jelenti, hogy nem tudnám megszólítani az utcán valamilyen más céllal.) Mindig azt vártam, hogy egyszer csak megszólít valamilyen szép lány de :D ilyen nincs. Egyetem biztos jobb lesz, mondtam... Hát Nem. Csak mindenki idősebb 3 évvel.

A szüleim szerint gyerekesek az érzéseim mivel példaul ha valamiről úgy gondolom h igazam van akkor az legyen bármilyen ügy is maximálisan kiállok érte (értsd: szerintük nem mindig vagyok tekintettel mások érzéseire).

Az idegeneknek talán éppen különcnek tűnhetek de, akivel szóbaelegyedek azoknak pozitívak a visszajelzései, tehát nem lehetek antiszoc.

Okos vagyok, kinézetre szerintem átlagos, és még mindig azt remél(t)em, hogy megtalálom Ő-t, aki intelligens, hűséges, szép.

Teljesen más témák érdekelnek mint a fiatalok 99.9%át, ha ezt a lányokra nézzük akkor 100%át. (Hasonló erdeklődési körrel rendelkező lányról még nem is hallottam.) Nyilván ez nem is elvárás, sőt lehet jobb is lenne ha más lenne az érdeklődési körünk, de például a volt a barátaim jelentős rèsze így ismerkedett eleinte.

Itthon állandoán leszidnak hogy nincsen stílusom meg arra nem vagyok képes hogy megfésülködjek, vagy hogy rendesen felöltözzek. Lehet ez is számít valamit de én akkor is azt fogom felvenni, ami a legfelül van!:D

Amikor 14 voltam nem is olyan régen mindig azt hittem/láttam a környezetemben, hogy 18 éves korára minden kialakul. Most meg itt vagyok 18+ évesen és még egy pusziig sem jutottam. :D

2017. márc. 3. 06:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Az önbizalom hiány miatt. sajnos ebben nagyban közrejátszik az, hogy otthon is csak piszkálnak. Ha az ember sokszor hallja az a szüleitől, hogy "fiam bele se kezdj, mert úgy sem fog sikerülni", akkor egy idő után ezt elhiszed és nem is fogsz próbálkozni.

Próbálj meg társaságba járni, szórakozni barátokkal és akkor majd menni fog a lányokkal való ismerkedés is.

Próbálj meg felnőni:)

2017. márc. 3. 06:56
 2/8 anonim ***** válasza:

amíg nincs önbizalmad, és kisugárzásod ne is remélj kapcsolatot.

először magadban tegyél rendet, utána jön a többi is.

sportolj, járj edzeni, fejleszd magad

2017. márc. 3. 07:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha kiallsz magadert,az jo. Nem vagy gyerekes. Ahogy talasz munkat ,koltozz el a szuleidtol es keveset talalkozz veluk. Mert leepitik az onbizalmad. Az se baj,ha masokkal egyutt laksz tarsberletben: mindenki rendesebb korulottem is a szuleimnel. Tolem meg rendszeresen loptak is.

Az en szuleim is ilyen szeme.tek. Amiota elkoltoztem,uj eletet tudtam kezdeni.

Ahogy nem hallod a szuleid szem.etkedeset minden nap,maris lesz baratnod. Illetve egy profi gardrobszekrenyed,ahova elfer az osszes ruhad beakasztva/behajtogatva,hogy stilusosan osszealithasd az aznapi ruhazatod.

2017. márc. 3. 07:16
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert csúnya vagy, vagy alacsony, vagy mindkettő.
2017. márc. 3. 07:49
 5/8 anonim ***** válasza:
mégis mi az az érdeklődési kör, amitől ennyire egyedi, okos kis hópihe vagy?
2017. márc. 3. 08:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Írtátok hogy esetleg nem jó a testalkatom és ez a baj. Tény, hogy nem vagyok egy izomtömeg de például idén nyáron simán lefogytam 15kg-ot és most spec elég sovány vagyok. Nem vagyok alacsony se, 175cm szerintem nem az. :D

Amúgy a szüleim nem hiszem hogy rosszat akarnak. :)

2017. márc. 3. 08:04
 7/8 A kérdező kommentje:
5ös: xD tetszik a hozzáállásod. Trollnak sem vagy utolsó. Pénzügyi témakör, befektetések. És hidd el nem vagyok hozzá annyira hülye mint azt elsőre gondolod. :) bár biztos itt bp-n, vannak nagyobb koponyák is.
2017. márc. 3. 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem változtass az öltözködéseden és a hajadat is vágasd le előnyösre. A felsoroltak közül nekem ezek miatt nem tetszenél. Nem azt mondom, hogy hordj márkás drága cuccokat, vagy legyen ecsetfejed, de azért ne melegítőben vagy bőszárú, sokzsebes nadrágban, mindenhol egyforma hosszú fazontalan hajjal menj ki az utcára. :D
2017. márc. 3. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!