Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem a lányoknak?
Egyre többet gondolkozom azon, hogy miért nem tetszem nekik.
Dolgozom, zenélek járok szórakozni stb. Stb. tök sok oldalú embernek tartom magam és mégsem kellek senkinek ha néha napján valakinek megtetszem egy hosszabb beszélgetés után ő sem keres többet mi lehrt velem a baj?
Az az igazság hogy elég konzervatív vagyok ilyen szempontból és szeretem a nőket különlegesnek tekinteni amilyenek valojában ezért kedves vagyok velük előre engedem őket mindenhol stb. stb.
Próbálkoztam az ellenkezőjével hogy bunkóbb vagyok es miegymás. Az jobban bejött nekik. Egyszerűen nem értem mi lehet a gond. Csúnyának sem tartanak (nem nem édesanyám mondta) idősebb lányoknál sikeresebbnek érzem magam pedig 22 éves vagyok.
Rosszul fogalmaztam, vagyis rosszul is meg nem is.
Inkább ugy fogalmaznék hogy ha nem mutatom látszatát egy lánynak hogy kell nekem akkor nagyobb sikerem van, viszont nekem kell az az érzés amikor valaki magamért szeret egy éjszakásat (ahol nem számit a belső a jellem az ber személyisége és annak a mélysége) tudnék összehozni de hidegen hagy komolyabb kapcsolatra vágyom. Lehet rossz nöket kozelitek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!