Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tetszem a lányoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem a lányoknak?

Figyelt kérdés

Egyre többet gondolkozom azon, hogy miért nem tetszem nekik.

Dolgozom, zenélek járok szórakozni stb. Stb. tök sok oldalú embernek tartom magam és mégsem kellek senkinek ha néha napján valakinek megtetszem egy hosszabb beszélgetés után ő sem keres többet mi lehrt velem a baj?

2016. dec. 2. 20:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
"... szeretem a nőket különlegesnek tekinteni amilyenek valójában ezért kedves vagyok velük..." Na szerintem ez az amit elrontasz (én is így voltam). Nem szabad őket különlegesnek tekinteni (csak azért, mert nők), mert ezzel azt sugallod, hogy jobbak nálad. Ezt viszont észreveszik rajtad és hát ki akarna olyannal járni, aki nincs vele egy szinten. Persze nem azt mondom, hogy legyél bunkó, viszont a túlzott kedvesség (mindig kinyitod nekik az ajtót, felsegíted a kabátjukat, görcsösen meg akarsz nekik felelni) visszafelé sül el. Néha egy kis csipkelődés nem árt nekik, persze bunkónak nem szabad lenni.
2016. dec. 3. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!