Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tetszem a meleg fiuknak...

Miért tetszem a meleg fiuknak a lányoknak meg nem?

Figyelt kérdés
A sulinkban olyan fiuk akikről nem is gondolná az ember rám irnak ketten is hogy mennyire tetszem nekik es hogy így szeretnek meg úgy.. De én nem szeretem a fiukat.. De a lanyokak meg nem tetszem...tobben is azt mondták sosem lesz barátnőm.. Hogy van ez akkor? Nem leszek meleg az szent
2015. ápr. 12. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
5%

a melegek mindenkire rászállnak, mivel kevés a meleg fiúcska és akár a heteroszexuális férfiakat is előszeretettel zaklatják a homoszexuálisak

Add udvariasan a tudomásukra, hogy nem vagy vevő a dologra

Amennyiben meg továbbra sem hagynak békén akkor meg küldd el őket meleggebb éghajlatra kissé lényegretörőbben ugyanis az akkor már szexuális alapú zaklatás

2015. ápr. 12. 20:01
 2/5 tamasmester válasza:
Ha azt várod, hogy a lányok irjanak rád, akkor el kell, hogy keseritselek. Ez nem igy müködik! De ha félszeg vagy javaslom Te is járd a levél küldözgetös utat. Persze kicsit profibban. Bruce Lee- nek az volt a taktikája, hogy egy névjegy kártyára ráirta "szeretnék veled szeretjezni. Ha egyet értesz mosolyogj" Ez mindenkinek mosolyt csalt az ajkára. Elkerülhetetlen :)
2015. ápr. 12. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

2-es ez nem rossz :-D

Kérdezőnek mondom hogy azért van ez mert nem vagy elég férfias. Sem egyéniségre, sem határozottságra, sem kinézetre.

Kezdj el sportolni, edzőterem, box vagy csak otthoni saját testsúlyos erősítés de keményen.

Tanulj önfegyelmet, kitartást, lemondást, légy szikár, kemény, megrendíthetetlen. Legyél magabiztos és legyen önbizalmad egy jó nagy adaggal.

Kemény férfi legyél ne olyan kislányos fajta aki elolvad ha egy lány beszél hozzá.

Aki sokat edz az erős lesz és életerős, jól fog kinézni és kelleni fog a csajoknak még akkor is ha fejre kevésbé helyes.

Gondolj csak bele meglátsz nyáron egy jó alakú csajt valami lenge cuccban. Persze hogy az mindenkinek kell.

Na a lányok pontosan ugyanígy vannak a jó férfi testtel.

Ne csak egy panaszkodó kis csíra legyél hanem neveld fel magad és legyél igazi férfi a talpadon.

2015. ápr. 12. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
ja ez télleg így van, engem is régebben pár srác fel akart szedni, nem tudom, miből gondolhatták, hogy meleg vagyok. Szerintem sokat foglalkoztam a külsőmmel, divatos voltam, de mellette olyan szerény ki aranyos srác típus. A csajok engem is elkerültek, meg mindig csak friendzone, meg ilyenek... pff azóta már férfisodtam és szerencsére már a csajoknak is bejövök hehe
2015. ápr. 12. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:

olyan meg nincs, hogy nem tetszel egy nőnek sem, mindenki tetszik valakinek

Figyelj a lányokra jobban oda, szerintem te nem veszed komolyan a nőket és nem látod ha tetszel egy nőnek

Észre lehet venni egyből ha tetszel egy nőnek ahogy rádnéz

Legyél kedves a lányokkal ha türelmetlen vagy

elhülyéskeded akkor tényleg nem lesz csajod sosem

Ha nem vagy homoszexuális akkor meg ne foglalkozz a

melegekkel, és a zaklatásukkal sem

A melegek egy részének kifejezett célja a nem homoszexuálisok zaklatása új hús gyanánt és homoszexuálissá tétele

2015. ápr. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!