Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány olyan huszon-harmincvalahány éves férfi van Magyarországon, akinek max csak akkor juthat nő, ha fizet érte?
Beindult a gyakoris csúnyafiúk vasárnap esti nyekergője?
Eddig hol múlatták az időt.
Genetika,külső adottságok,ennyi az oka.
Aki nem születik jóképűnek,annak esélye sincsen kb. semmilyen nőnél... vagy nagyon sokat kell teperni,és találni egy olyan lányt,aki meg akar ismerni egyáltalán...
Nálam ez 10 éve nem jött még össze,de már megszoktam igazából.
Én azt nem értem, hogy ha a lányoknak ez így jó, mert megtalálják a számításaikat, akkor miért nekik kellene változtatni a dolgokon? Szánalomból?
Mert mondjuk engem is elhordhatnátok mindenféle büdös k-nak, amiért nem éppen gyönyörű nőként nem fogok összejönni egy hájas, fogatlan, mosdatlan fickóval, de mivel jut ennél jobb pasi is, nem fog érdekelni ennek a rétegnek a sorsa.
Ezt azért írom le, mert nem értem azt a részt, hogy hogyan tudna ezen pszichológus segíteni. Nincs abban semmi rejtély, hogy egyik nem tagjai sem akarnak összejönni egy igénytelen bányarémmel.
Ha semmi nem működik, már feltalálták a plasztikai műtéteket is. Nem sértésként írom ezt, de amint látjátok, mindenre van megoldás. Pedig csóró vagyok, és huszon-akárhány évig kellett várnom az első pasimra, szóval nem magas lóról beszélek, de valahogy mégsem keseredtem neki annyira, hogy gyűlöljem a világot meg a férfiakat a saját kinézetem miatt.
#16: "Ha semmi nem működik, már feltalálták a plasztikai műtéteket is. Nem sértésként írom ezt, de amint látjátok, mindenre van megoldás."
Pff, férfiként próbálj már meg valamilyen plasztikai műtéttel 10 centit magasodni! (és senki ne jöjjön azzal a méregdrága orosz csonteltörős műtéttel)
Tudod alacsony (<=170) pasiként a nők 98%-nál egyből kiesel, mert az alacsonyabb csajok is legalább átlagos magasságú pasit akarnak és kapnak is.
Szóval ne gyere itt nekem az akarásról meg igényességről! Igényes, jóképű, tanult, empatikus és egyetemista, de alacsony srác vagyok. Utóbbi tulajdonságom miatt azonban sosem kellettem egy csajnak sem! 😕🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!