Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban Jason Statham lehet az a férfi aki minden nőnek bejön?
#2 Azért Segal ezer arcával nem vetekedhet.
Ne haragudjatok már, hogy néz ki. Én soha nem értettem, hogy miért tetszik egy nőnek is. Alapból kopasz. És agresszív nőverő feje van.
Brad Pitt-nek volt olyan kora, mikor szexi volt, pl A mexikói, Ocean's Eleven. Ma már eléggé hervadt, csövesnek néz ki.
Nem láttam JS-el, csak két filmet, mindkettő vígjáték, úgyhogy ez sem befolyásol. Mindig mikor látom a gyönyörű Rosie Huntington-nal, csak rázom a fejem, hogy ez a nő bárkit megkaphat, és egy ilyen ocsmányság kell neki. És a randa gyerekét várja...
ALACSONY? :DDD Jézus! Egyik honlapon, 175, másikon 178, szintén egy másikon meg 179 centi magasnak van fixálva. Átlagolom, legyen Statham 177 centi magas. Ez alacsony lenne? :D
OCSMÁNY? My gosh!
AGRESSZÍV NŐVERŐ FEJ? Lolka-bolka!
Szánalmas...
Jason szexi, mint állat, Brad Pitt meg egy felejthető figura, szóval én egyet értek, kérdező....
N 39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!