Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek bejön egy olyan férfi aki kemény fizikai munkát végez és mellette jól keres?
Számomra a belső értékek fontosak!
sajnos a mai világban nem fontosak ahogy észrevettem csak a külső a fontos,felszín! :(
Tudjon szeretni,szeressen!
hűséges,megbízható legyen! 30N
#5 ja szóval bűnöző, adócsaló vagy. Fizikai munka alatt se dobozok pakolását kell érteni gondolom, hanem emberek megfélemlítését, hogy fizessék a védelmi pénzt.
Ja, ez bejön nekik! (sajnos)
Mikor a férjem megismertem, ő is kemény fizikai munkát végzett, szabadban, szóval ki is combosodott és le is barnult. És a keresete is hasonlóan alakult.
1. Mikor odajött hozzám, nem azzal nyitott, hogy mennyit keres. Ezt kb. egy hónap járás után tudtam meg, úgyhogy nem játszott szerepet, hogy összejöttünk. Egyébként nem is úgy viselkedik, mint akinek lenne pénze.
2. Mikor direkt ott feszengett előttem, hogy lássam, mekkora karja van, elsőre azt gondoltam, hogy "atyaég, micsoda díszbu.z.i..." Szóval elsőre egyáltalán nem volt szimpatikus, amíg vissza nem vett ebből a macsós vergődésből.
Nem budán dolgozik egy alvállalkozónál? :D
Amúgy ilyen brazilgépsori munkák így fizetnek :)
Szerintem sok nő nincs tisztába sok mindennel, de ezt had ne részletezzem, fals elvárásaik vannak, aztán rájönnek hogy üdv a föld nevű bolygón :D
bocs én se vergődök ezzel, hogy ilyen jó szituációba vagyok, nagyon utálom egyébként a munkámat, csak fizetni meg itt fizetnek jól. Egyébként villanyász vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!