Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban Jason Statham lehet az a férfi aki minden nőnek bejön?
#9 Én magasabb vagyok nála, szóval nekem alacsony ígyis-úgyis :)
A feje alapból nem helyes, ami nem baj, de mellette tényleg olyan agresszívnak néz ki ami már taszító...
#1, #9 Te egy látnok vagy \o/
Egyébként Brad és Jason ugyan olyan magasak.
Régóta mondom egyébként, hogy a nőknek ma már a 180 alatti az eleve kizárt ha férfiről van szó, de senki nem hisz nekem...
Egy 170 centis pasi hozzám képest magas!
Szóval ne beszéljetek már zöldségeket. Méghogy nem jönnének össze a nők 180 centi alatti pasival...biztos én nem számítok nőnek.
"Statham 177 centi magas"
Magassarkúban bőven magasabb lennék nála, így nekem alacsony.
Uhh... tudom, hogy nem illik ilyet mondani, de szerintem ő kifejezetten csúnya :/ Kopaszodik, legalább 10 évvel idősebbnek néz ki a koránál, durva a tekintete és kb mint egy alkoholista olyan a kisugárzása. :/
Ha már Jason, akkor inkább Momoa :D
23
Nem szeretem a kopasz férfiakat, szóval tiszta lelkiismerettel mondhatom, hogy nem jön be és egyébként is miért hazudnék noname?
Hogy akkor ki jön be?
Norman Reedus, na ő bármikor jöhet! :)
Az egy alacsony kis kotsog xD
A Sean C. meg Bud Spencer voltak jocsavok fiatal korukba.
Parom is kb ugy nez ki mint ok anno.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!