Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire felcserélődtek a férfi női szerepek? Hányok már ettől az egésztől!
Egyetértek! :)
Én is a bátor pasikat kedvelem, aki Férfi!!
Ki vagyok azoktól, akik most kamaszok...semmi férfias vonás nem látszik rajtuk, vékonyak,mint egy kislány, idióta hajuk van és ruhájuk, olyanok, akik nem egyéniségek, inkább csak foltja egy embermasszának...
A számból vetted ki a szót utolsó;)
Respekt Neked;):D
Én már nem szólítok le nőket, tudod miért?Mert nem éri meg, nekem is van büszkeségem, tehát engem csak ne utasítson el senki, régen amikor még csajoztam akkor bunkó mód elutasítottak a csajok, nem illedelmesen, mikor én illedelmes voltam és nem hülye szöveggel mentem oda meg bunkón.
Szóval én inkább várom, hogy a csaj kezdeményezzen, és jönnek is ha adok nekik jeleket:)
Így nem lesz az, hogy 100szor elutasítanak akik tetszenek nekem mire találok egy normális lányt.
Azokra a csajokra meg tisztelettel tekintek akik lépnek ha tetszik nekik valaki.Ez részben a nők miatt alakult így, hogy most már fele - fele arányban kezdeményeznek a nemek, és szerintem ez így jól is van, így a pasik is érzik, hogy tetszenek valakinek, így mi is lehetünk büszkék, meg a csajok is a kezükbe vehetik a sorsuk.
20f
A kérdező valami 15 éves lehet ,úgyhogy nem kell komolyan venni.
Nyugodtan lehet kezdeményezni nőknek is,ez nem szánalom vagy ilysemi kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!