Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan ennyire felcseré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ennyire felcserélődtek a férfi női szerepek? Hányok már ettől az egésztől!

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy nekünk nőknek kell kezdeményeznünk, mert a férfiak gyávák ehhez, besz.rnak ha oda kell lépniük egy lányhoz és leszólítani? Mi történik? Miért buzdítjátok ti magatok is lányok egymást, hogy lépjenek ők elsőnek a pasi felé? Megfelel nektek az, hogy egy olyan fiúval vagytok együtt aki még leszólítani sem mer? Aki azt írná, hogy ez aranyos, arra csak annyit válaszolnék, hogy szerintem szánalmas és nevetséges.
2010. szept. 8. 20:49
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

"A nő dönt arról lesz-e kapcsolat vagy nem. Akkor talán egyszerűbb ha ő is kezdeményez. Ennyi. Nem bonyolult. "

Ez nagy igazság:D

Akkor csak egyszerűen válasszák ki azt aki nekik kell és kész.

2010. szept. 8. 21:09
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm, én azt tapasztaltam, hogy egy férfinak tetszik, ha időnként nő kezdeményez, de alapvetően ők akarják megtenni az első komolyabb lépést...egy nő első lépése, hogy kicsit melegebben, érdeklődöbben néz a férfira,stb..ki lehet ezt tapasztalni...
2010. szept. 8. 21:11
 23/44 FFDP ***** válasza:
100%
Szerintem a nőkre amúgy is jellemzőbb (persze tisztelet a kivételnek meg minden), hogy adottságiakkal nem elégedettek (gyakran "jogosan") és mégis elvárják, hogy a legjobb pasik kezdeményezzenek náluk. Aztán egyedül maradnak és sírnak mindenfelé. Egy férfi szerintem sokkal "reálisabban" választ magának párt adottságaihoz képest.
2010. szept. 8. 21:13
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

A nők akarnak egyenjogokat, ha megkapják, és esetleg tenni is kéne valamit emaitt, az meg már megint nem jó...

Amúgy két ok.

Az elsőt leírták sokan előttem, túl sok a visszautasítás, és hát emberből van a férfi nem is, ha belegázolnak a lelkükbe, az nem pont biztató.

A második meg, hogy honnan tudjam, hogy pont olyan lány kéne nekem belsőre? A külső nem elég... hiába szép, ha nem olyan speciális, amilyen nekem kéne, akkor nem kell. És mivel az olyan speciális nagyon ritka, ezért nem pazarlom az időmet ismeretlenekre.

2010. szept. 8. 21:13
 25/44 anonim ***** válasza:
Nem általánosítok, de sok a nagyképű ribanc, ki sem nézed belőle. Ha odamész hozzá, maximum jól kiröhög, hogy "Te meg mit akarsz??". Jó esetben legközelebb csak ő fog ujjal mutogatni rád, hogy "Nézmá', ez a hülye szólított le múlkó'". Rosszabb esetben az egész suli (vagy társaság, akármi). És elmondhatom, hogy rohadt égő ez nekünk. Ha egy lányhoz odamegyek, köszönök neki, és érdeklődök iránta, akkor nem azt a választ akarom hallani, hogy "Mit kutatsz utánam, csíra? Inkább menj el aludni!", vagy "Ilyen pofával én a ronda csajokhoz mennék csak oda". Persze nem tudhatjátok, gondolom nyilvánosan még sosem alázott meg titeket pasi... 16 vagyok, sajnos a korosztályom nőnemű egyedeinek nagyja ilyen, de hát cseszhetem én, belőlük kell válogatni, az érettebb idősebbek (akik nem ribanckodnak) rám se néznek, mert fiatal vagyok hozzájuk képest. Tudom, menjek oda a szerényebb lányokhoz... Sajnos elmondhatom, hogy az én környezetemben a szerényebb lányok szinte mind egyformák: semmi smink (odavagyok a feketén kihúzott szemekért - imádom őket), csendesek, szünetekben egymagukban ülnek, és nem mondom, hogy nem okosak, de nagyon unalmasak, lehet még az ötödik-hatodik randin is csak a búcsúpuszit engedné meg. A másik véglet, amikor iszonyú ronda (bocsi), vagy rendes túlsúlya van (vagy nagyon-nagyon sovány). Tudom, nem minden a külső, ezért sem próbálkozom mostmár a ribancabbik fajtánál, sőt semelyiknél sem. 16/F
2010. szept. 8. 21:29
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

"Tévedsz, nem felcserélődtek a szerepek, csak kezdenek kiegyenlítődni: most már mindenki tehet azt, amit szeretne. Te miért ne léphetnél, ha bejön neked egy fiú? Én lépek, ha tetszik nekem egy lány. Te miért nem tennéd meg ugyanezt? Mert az már túl férfias, ha kimutatod érdeklődésedet? Mert az az igazán nőies, ha addig variáltok, míg sikerül felkelteni egy pasi figyelmét a 8. kerülőúton? Nem neked KELL kezdeményezned, de megteheted, és ez a lényeg.

És nézz magadba, mielőtt más embereket szánalmasnak és nevetségesnek nevezel.

"

Nem lehet felcserélni. Az emberek kitalálhatnak mindenféle egyenjogúságot, a férfiak attól még tesztoszteront fognak termelni, gyerekkorukban háborúsdit játszanak, országok és birodalmak irányítói lesznek, jobbak a térbeli képességeik és erősebb a fizikumuk, míg a nők a család őrzői, , kommunikatívak társas viszonyban vannak alá-fölérendeltség helyett, érzékenyebbek és gyengébbek. Ez van, lehet hőbörögni, az ember evolúciós múltját nem lehet kiirtani csak azért, mert mi ezt találtuk ki a 21. században. Ebből kiindulva már élből baromság a feminista megmozdulások sok célja. Nem azt mondom, hogy ne legyenek egyenlő esélyek, mert az mindenkit megillet egyformán, sőt, valószínűleg sokkal jobb hely lenne a világ, ha ugyanannyi női vezető lenne, mint férfi, de ne akarjuk már megmásítani azt, aminek a természet szánt minket. Ajánlom figyelmetekbe az Allan-Barbara Pease könyveket: [link]

És visszatérve a kérdésre: én nem tudok nyilatkozni, engem speciel az utcán is nemegyszer kiröhögnek a csajok. Én hányok tőle megmondom őszintén. És idegesít a tnilányok kis elkényeztetett életstílusa.

2010. szept. 8. 21:32
 27/44 anonim ***** válasza:
8%

Mégis mi a szart vársz???

A Nők 99,99999%-a a Nőies "Férfiakat" részesíti előnyben, mert ők "cukik" meg "helyesek". Magatoknak csináltátok!

2010. szept. 8. 21:37
 28/44 anonim ***** válasza:

21:32!

Ezt mért nekem írtad? Pont azt írtam, hogy nem cserélődhetnek fel, csak bizonyos szempontokból a társadalmi szerepek kiegyenlítődnek. Nem mindenben, de valamiben igen. Ugyanazt mondjuk kb :)

2010. szept. 8. 21:41
 29/44 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a nők is kezdeményeznek még nem cserélődik fel semmi.A többi dolog marad ugyan úgy.
2010. szept. 8. 21:44
 30/44 anonim ***** válasza:

20:55

Akkor te legyél egy szőrös pulival... Nem szeretem a macsókat... Nekem a végony fiúk jönnek be, akik vagy gothok vagy emok

2010. szept. 8. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!