Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan ennyire felcseré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ennyire felcserélődtek a férfi női szerepek? Hányok már ettől az egésztől!

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy nekünk nőknek kell kezdeményeznünk, mert a férfiak gyávák ehhez, besz.rnak ha oda kell lépniük egy lányhoz és leszólítani? Mi történik? Miért buzdítjátok ti magatok is lányok egymást, hogy lépjenek ők elsőnek a pasi felé? Megfelel nektek az, hogy egy olyan fiúval vagytok együtt aki még leszólítani sem mer? Aki azt írná, hogy ez aranyos, arra csak annyit válaszolnék, hogy szerintem szánalmas és nevetséges.
2010. szept. 8. 20:49
1 2 3 4 5
 31/44 FFDP ***** válasza:
ma 22:21 15 alatt vagy, igaz?
2010. szept. 8. 22:22
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

ma 22:22

Közödhozzá???

Úgy látszik itt is jötttök a korral... De sztem tök ronda, ha szőrcsimbókok vannak a pasidon:S

2010. szept. 8. 22:31
 33/44 anonim ***** válasza:
Azért a nádszálvékony, minden szőrt nélkülöző egyed és a szőrcsimbók közt igen sok átmenet van még. De nyilván egyszerűbb túlzásokkal érvelni, mint belátni, hogy az "idősebbek" (értek itt mindenkit, aki elmúlt kb 16) körében a metroszexualitás gáz :D
2010. szept. 9. 11:08
 34/44 anonim ***** válasza:

Mint előttem sokan megírták, nem mindenkinél cserélődtek fel a szerepek, hiszen az emberek alapvetően különböznek a személyiségükkel. Sőt tovább megyek, van sok olyan pszichológiai könyv is (Csernusnak is), ami pont ezzel a témával foglalkozik, hogy nem felcserélődtek a szerepek, hanem csak más lett az emberek felfogása, gondolkodása. Ilyen például a női emancipáció.

Úgyhogy vannak a kezdeményező férfiak és a kezdeményező nők is, ahogy mindkét nemből vannak olyanok is, akik sose kezdeményeznének, de attól még ezt nem gyávaságból teszik, hanem a személyiségjegyükből fakadóan. 28L

2010. szept. 9. 14:23
 35/44 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már 15. És egyik válaszolónak teljesen igaza van, hogy soha nem lesz egyenjogúság. A nők főznek, vasalnak, ablakot pucolnak, mosnak, takarítanak, szerintem kevés az a férfi aki ezeket megtenné. Persze ugyanígy a férfi dolgokat sem csinálják meg a nők a legtöbb esetben. Mi az, hogy nem pazarlod az időd egy olyan lányra, akinek még nem ismered a személyiségét? Ha így állsz hozzá a dologhoz, soha nem lesz barátnőd. Épp ebben nyilvánítottad ki a véleményedet az egyenjogúságról és a tiszteletedet a női nem iránt. Neked nem ér annyit egy nő, hogy odamenj hozzá és leszólítsd. Az ilyen férfiaknak férfit kéne maguknak fognia ha már a nők nem elég jók a számotokra. Igaz azt elfelejtettem odaírni, hogy tisztelet a kivételnek. Nem szeretek általánosítani, úgy gondolom, hogy mocsok dolog elítélni valakit mások alapján. Nem vagyok egy r*banc aki durva módon és lekezelően visszautasítaná az éppen nem tetsző személyt. Egyébként meg, vannak jelei ha tetszel egy lánynak, szóval ha már ezt sem veszik észre egyesek akkor ott már komoly gondok vannak.
2010. szept. 9. 15:33
 36/44 anonim ***** válasza:

Tegnap 21:13, 85%-os vagyok. (az egyik)

Aki a pazarlós mondatot írta (:

Leírtam a miértjét, hiába megyek oda 20-40-56174 lányhoz, ha baromi kevés esély van rá, hogy pont Ő lesz az, aki nekem kell. Mondtam, speciális igényeim vannak, nem adok lejjebb, csak hogy találjak valakit, nem jó egy akármilyen tucatbirka, sem egy fakó szellő az emberek erdejében. Inkább úgy próbálkoznék, hogy akikkel összehozott a sors iskola, munkahely vagy közös érdeklődési által, először barátkozunk, majd rájövünk, hogy igen, Ő az. Ez volt a terv.

Más kérdés, hogy mégis kezdeményeztem egy ismeretlen lány felé, akit csak látásból ismertem évek óta, aztán mégiscsak Ő lett a Chosen One, de annyiraannnnyira, annyi minden stimmel, egyezik, hogy megrögzött ateista létemre is kételkedni kezdtem, hogy ez nem lehet véletlen és puszta mázli... megérte rá majd' 19 évet várni. De még mennyire, hogy megérte...

2010. szept. 9. 22:43
 37/44 anonim ***** válasza:
Miért kellett ezt a kérdést kiemelni? Nem unod még a vitát?
2010. szept. 11. 22:21
 38/44 klon ***** válasza:

Magatokat okoljátok!Arogánsak lettek a nő az elmúlt 10 évben.A férfiak ha kezdeményeznek meg kapják hogy bunkó stb..

Akkor ne csodálkozzatok .

2010. szept. 11. 22:22
 39/44 anonim ***** válasza:

Annyira bírom a nőket... Ők döntik el, hogy melyik pasi tetszik nekik, de az a pasi magától találja ki, hogy neki most kéne nála kezdeményeznie és lehetőleg meg is kéne hódítania...

Ébredjetek már fel csajok! Kb. annyi esélyetek van párt találni kezdeményezés nélkül, mint a nekünk, sőt, mi az alacsonyabb létszámunk miatt jobban állunk. :P

A régi időket meg lehetőleg ne hozzuk fel, mert mikor még egy férfinak dolga volt meghódítani egy női szívet, akkor még a nők javából nem hiányzott a finomság és a műveltség. Manapság ez a két tulajdonság egy emészthető külsejű csajban rettentően ritkák található meg... Szóval ezt is vegyük figyelembe, mikor a nemi szerepek cseréjéről beszélünk.

2010. szept. 11. 22:25
 40/44 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik a kérdés, akkor ne válaszolj rá, simán lépj rajta túl. Köszönöm;)
2010. szept. 11. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!