Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire felcserélődtek a férfi női szerepek? Hányok már ettől az egésztől!
ma 22:22
Közödhozzá???
Úgy látszik itt is jötttök a korral... De sztem tök ronda, ha szőrcsimbókok vannak a pasidon:S
Mint előttem sokan megírták, nem mindenkinél cserélődtek fel a szerepek, hiszen az emberek alapvetően különböznek a személyiségükkel. Sőt tovább megyek, van sok olyan pszichológiai könyv is (Csernusnak is), ami pont ezzel a témával foglalkozik, hogy nem felcserélődtek a szerepek, hanem csak más lett az emberek felfogása, gondolkodása. Ilyen például a női emancipáció.
Úgyhogy vannak a kezdeményező férfiak és a kezdeményező nők is, ahogy mindkét nemből vannak olyanok is, akik sose kezdeményeznének, de attól még ezt nem gyávaságból teszik, hanem a személyiségjegyükből fakadóan. 28L
Tegnap 21:13, 85%-os vagyok. (az egyik)
Aki a pazarlós mondatot írta (:
Leírtam a miértjét, hiába megyek oda 20-40-56174 lányhoz, ha baromi kevés esély van rá, hogy pont Ő lesz az, aki nekem kell. Mondtam, speciális igényeim vannak, nem adok lejjebb, csak hogy találjak valakit, nem jó egy akármilyen tucatbirka, sem egy fakó szellő az emberek erdejében. Inkább úgy próbálkoznék, hogy akikkel összehozott a sors iskola, munkahely vagy közös érdeklődési által, először barátkozunk, majd rájövünk, hogy igen, Ő az. Ez volt a terv.
Más kérdés, hogy mégis kezdeményeztem egy ismeretlen lány felé, akit csak látásból ismertem évek óta, aztán mégiscsak Ő lett a Chosen One, de annyiraannnnyira, annyi minden stimmel, egyezik, hogy megrögzött ateista létemre is kételkedni kezdtem, hogy ez nem lehet véletlen és puszta mázli... megérte rá majd' 19 évet várni. De még mennyire, hogy megérte...
Magatokat okoljátok!Arogánsak lettek a nő az elmúlt 10 évben.A férfiak ha kezdeményeznek meg kapják hogy bunkó stb..
Akkor ne csodálkozzatok .
Annyira bírom a nőket... Ők döntik el, hogy melyik pasi tetszik nekik, de az a pasi magától találja ki, hogy neki most kéne nála kezdeményeznie és lehetőleg meg is kéne hódítania...
Ébredjetek már fel csajok! Kb. annyi esélyetek van párt találni kezdeményezés nélkül, mint a nekünk, sőt, mi az alacsonyabb létszámunk miatt jobban állunk. :P
A régi időket meg lehetőleg ne hozzuk fel, mert mikor még egy férfinak dolga volt meghódítani egy női szívet, akkor még a nők javából nem hiányzott a finomság és a műveltség. Manapság ez a két tulajdonság egy emészthető külsejű csajban rettentően ritkák található meg... Szóval ezt is vegyük figyelembe, mikor a nemi szerepek cseréjéről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!