Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire felcserélődtek a férfi női szerepek? Hányok már ettől az egésztől!
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy nekünk nőknek kell kezdeményeznünk, mert a férfiak gyávák ehhez, besz.rnak ha oda kell lépniük egy lányhoz és leszólítani? Mi történik? Miért buzdítjátok ti magatok is lányok egymást, hogy lépjenek ők elsőnek a pasi felé? Megfelel nektek az, hogy egy olyan fiúval vagytok együtt aki még leszólítani sem mer? Aki azt írná, hogy ez aranyos, arra csak annyit válaszolnék, hogy szerintem szánalmas és nevetséges.2010. szept. 8. 20:49
41/44 anonim válasza:
Minden nőt meg lehet hódítani kellő magabiztossággal és jó dumával, bárkit, odamész hozzá egy szórakozóhelyen és simán ágyba viheted ha elég jó a dumád.
42/44 anonim válasza:
mostani barátomnál én kezdeményeztem. táborban voltunk utolsó este volt...nem akartam hagyni h eltűnjön csak úgy..azóta meg nagyon megszerettük egymást. (csókot ő kezdeményezte, én csak megöleltem előtte...de azért inkább én kezdeményeztem)
43/44 anonim válasza:
túl kicsi az önbizalmatok, fiúk, amit részben meg is értek, mivel én is tapasztalom, a legtöbb fiatal csaj egy r*banc, és csak az érdekli őket, hogy a pasi jól nézzen ki meg népszerű legyen. De vannak kivételek. Egyik osztálytársam nagyon szép csaj, intelligens, kedves, egyáltalán nem nagyképű. Biztos vagyok benne, ha egyszer odamenne hozzá egy rendes fiú, nem utasítaná vissza durván. Én is ilyen vagyok, csak kevésbé szép, persze... ha a srácon látszik, hogy kedves, és nem csak a szexre megy, akkor simán adok neki egy esélyt, kinézettől függetlenül. (azért legyen vállalható a külseje) nálam pl., és havernőim is így vannak ezzel, egy átlagos külsejű srácnak sokkal több esélye van, mint egy szépfiúnak. (mivel ők ált. beképzelt majmok)
44/44 anonim válasza:
Tudod, a korombeli lányok többságe egy szánalmas r.banc, a helyes lányok pedig visszahúzódóak, félénkek... És igen, küldtek már el bunkón, de az is volt már hogy egy másik fiúnak sikerült meghódítania őt, aki markolászta a seggét meg taperolta, a csaj ezt részesítette előnyben... Szal ezért nem szeretnék kezdeményezni lánynál, mert csak fájdalmat kapok tőlük, szinte semmi pzitív örömöt. :( Arra meg nincsen szükségem. Ezért már nem is érdekel a dolog.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!