Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire felcserélődtek a férfi női szerepek? Hányok már ettől az egésztől!
Ja és még egy gondolat: a csajok talán mernek kezdeményezni?:D
Mert én nem úgy vettem észre, kevés csaj mer/ akar odajönni mert vagy gyáva vagy annyira büszke/önérzetes.
Tévedsz, nem felcserélődtek a szerepek, csak kezdenek kiegyenlítődni: most már mindenki tehet azt, amit szeretne. Te miért ne léphetnél, ha bejön neked egy fiú? Én lépek, ha tetszik nekem egy lány. Te miért nem tennéd meg ugyanezt? Mert az már túl férfias, ha kimutatod érdeklődésedet? Mert az az igazán nőies, ha addig variáltok, míg sikerül felkelteni egy pasi figyelmét a 8. kerülőúton? Nem neked KELL kezdeményezned, de megteheted, és ez a lényeg.
És nézz magadba, mielőtt más embereket szánalmasnak és nevetségesnek nevezel.
Ezúttal a férfiak nevében az összes lányt, nőt és asszonyt megkérem, hogy sziveskedjék velem elképzelni a további jövőjét.
Minden nő gondoljon annak, akit szeretne a helyembe képzelni, és holnap válaszoljon neki pozitívan.
Sok sikert hozzá.
A pasiknak talán figyelmesebbnek kellene lennie..elég sokat elárul a külső, elárul a testbeszéd, és hogy hogyan viselkedik a társaságban a kiszemelt..egy kultúráltan társalgó lány nem fog elküldeni a francba, hanemmegmondja, hogy elnézést, de ...
Ha meg azzal mész, hogy öö, izé, de megdugnálak, na, valószínű mindenki elhajt a pi..ba..
Engem egyszer érettségi idején a buszmegállóban ahátam mögött lévő srác szólított le:Szia, randiznál velem?
Teljesen elképedtem....nem a szépfiúkért vagyok oda..de az még nekem is sok volt, hogy rendetlen volt a ruházata, hatalmas száradt csípa a szeménn..szóval...khm..soha nem tartottam magam miss worldnek, de egyértelmű volt, hogy igen különbözünk...és azon töprengtem, hogy te jó ég, ennyire ronda lennék, hogy le mert szólítani, mert majd biztos igent mondok...lehet megkövezni, de akkor tényleg ezt gondoltam..de egyébként csak egy rövid nemvolt a kapott válasza :-D
A nő dönt arról lesz-e kapcsolat vagy nem. Akkor talán egyszerűbb ha ő is kezdeményez. Ennyi. Nem bonyolult.
Naná, hogy a nincs kedvükvünk fölöslegessen próbálkozni államdóan.
Szóval: Egy lány elvárja, hogy én kezdeményezzek, de csak akkor ha "jó fej vagyok, okos, intelligens, kigyúrt és döng belőlem a férfiasság". Nem kezdeményeznek? Egyszerű:
Mivel aki nem felel meg a fent leírt jelzőknek az nem is fog merni kezdeményezni (nagy részük meg okosabb és eleve nem is megy szórakozóhelyekre) ergo oda se megy hozzád. Tanulság: Nem vagy elég jó csaj a fent leírt férfiideálnak (vagy az egyes szórakozóhelyeken már mind foglalt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!