Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja itt néhány férfi, hogy átlagosként semmi esélyük, ha én nem ezt tapasztalom?
Kíváncsiságból végigpörgettem azt az ismerőseim részleget a facebookon. A legtöbb pár átlagos, és több olyan volt ahol a nő szebb mint amennyire a férfi jóképű. Olyat is láttam ahol vagy az egyik, vagy a másik csúnyácska. Huszonéves ismerőseim vannak többnyire.
Miért mondják mégis, hogy egy átlagos férfinek semmi esélye nincs átlagos nőknél sem? Azt még hozzáteszem, hogy a legtöbb ismerősöm nem pénzes, hanem teljesen átlagos anyagilag is.
Pont erről beszéltem...
Huszonévesekről írtam, hahó! :) Elvileg tudnának "válogatni" mégis külsőre-anyagilag átlagos párjuk van (nem ismerem a személyiségüket, max felületesen).
A legtöbb nőnél nincs ennyi jelentkező, maximum társkeresőn kap egy rakat levelet, amit elolvasni sincs ideje. Ott nyilván válogat. Egy átlag nőnél ezen kívül nem fognak napi öten bepróbálkozni.
Az a baj, hogy sosem fogjátok észrevenni, hogy nincs igazatok.
Nem arról van szó, hogy nem lehetne barátnőjük, hanem olyat nem találtak eddig, aki nekik kellene, akinek a külsejét és a személyiségét megfelelőnek tartanák, és az a nő viszont akarná őket. Csak ők ezt úgy írják, hogy senki nem jön velük összejönni, pedig azok közül a lányok közül senki, akiket ők akarnának.
Egyébként nem a Kasszás Erzsikkel ismerkednek, nem azon panaszkodnak, hogy a hasonló típusú lányok nem jönnének velük össze, hanem ahogy ők írják, megelégednének az ”átlag” nőkkel, akikre itt Palvin Barbarát és a hozzá hasonló külsejű lányokat értik legtöbbször.
olyan 23 éves koromig tettem a nagy vagány oltogatós csávót, és volt 2. randin szex is (persze kapcsolata előtti utolsó kaland voltam).
23 éves korom óta próbálok normális kapcsolatra törekedni, őszinte lenni, jobban is nézek ki azóta, jobban viselkedem stb. nulla eredmény, nem is randiztam már 5 éve. Folyamatosan elutasítanak. csúnya vagy, nincs pénzed, nincs szakállad, nem vagy izmos mittudomén.
Még a dagi bolti eladó csaj is játszmázik, hisztizik, meg listát ír. Normálisan nem lehet ismerkedni, beszélgetni, kapcsolatra építeni, mert a LÁTSZAT a feeling kell. Az pedig swag yolo
"A legtöbb nőnél nincs ennyi jelentkező, maximum társkeresőn kap egy rakat levelet, amit elolvasni sincs ideje. Ott nyilván válogat."
Minden(!) nő hozhatja magát olyan helyzetbe, hogy bőven válogathasson a férfiak között. Mindegyik. Nyilván ha egész nap otthon kushad, ki sem mozdul sehová, társkeresőre sem hajlandó regisztrálni, akkor nem fognak rá találni a férfiak, de arról leginkább maga tehet. Az én nőm nem egy szépségkirálynő, mégis nincs egyetlen olyan nap, amikor ne kezdene ki vele legalább egy fickó, bárhová megy, bármit csinál, mindig ott vannak a férfiak, akik rámozdulnak. Ha csak 5 percre elmegyek WC-re, már ott fűzik. De persze mindezt csak beképzelem.
Csak a megkeseredett balf...asz inceleknek nincs barátnőjük, akik ahhoz is bénák, hogy a netes társkeresőket használni tudják.
Top csajt keresnek, és nyafognak, ha el vannak zavarva.
Lúzer banda
Normális lányt nehéz találni,mert rengeteg a ku®v@,pedig nem topmodellekre hajtottam.
Tapasztalatból mondom.Amikor még szingli voltam akikkel ismerkedtem a 90%-uk több vasat tartott a tűzbe.Aki idejár és itt hangoztatja,hogy esélytelen az azért teszi,mert vagy szar a felhozatal a környezetében,vagy a környezetében egyáltalán nincsenek nők és marad a netes ismerkedés,ott viszont sok jóra nem lehet számítani.
Jó pár éve nem vagyok egyedülálló,de rengeteg bolonddal és k**vával akadtam össze mire odajutottam.
Volt pár olyan,akit addig nem is érdekeltem,amíg nem lettem foglalt.Szerintem ez minősíti a mai nőket.
28/F
"Miért mondja itt néhány férfi, hogy átlagosként semmi esélyük, ha én nem ezt tapasztalom?"
Azért, mert ők nem átlagosak, hanem átlag alattiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!