Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja itt néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja itt néhány férfi, hogy átlagosként semmi esélyük, ha én nem ezt tapasztalom?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból végigpörgettem azt az ismerőseim részleget a facebookon. A legtöbb pár átlagos, és több olyan volt ahol a nő szebb mint amennyire a férfi jóképű. Olyat is láttam ahol vagy az egyik, vagy a másik csúnyácska. Huszonéves ismerőseim vannak többnyire.

Miért mondják mégis, hogy egy átlagos férfinek semmi esélye nincs átlagos nőknél sem? Azt még hozzáteszem, hogy a legtöbb ismerősöm nem pénzes, hanem teljesen átlagos anyagilag is.

2018. júl. 27. 15:33
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Persze, ha kipakolnám mindenemet, nálam is próbálkoznának szexért. De egy szolidabb lányt nem szólítanak le villamoson, boltban, könyvtárban, buszmegállóban stb. Ha a szép barátnőimmel voltam bulizni, őket fűzték, hozzám meg nem közeledett senki, kivéve egy ismeretlent aki mögöttem haladt el és megfogta a seggem útközben (hú, micsoda udvarlás!)

De biztos csak beképzelem én is, és igazából bárhová megyek leszólítanak és fűznek, csak vak és süket vagyok egyaránt.

2018. júl. 27. 17:03
 22/32 anonim ***** válasza:
Azt azért érzed, hogy a Facebook profilok nem a valóságot tükrözik? Az ismerőseidet végigpörgetve csak a külsőségeket látod. Azokat a fiúkat\pasikat\férfiakat akik kapcsolatban vannak, kizárólag a külsejük alapján ítélted átlagosnak. Biztos vagyok benne, hogy kivétel nélkül mindnek van olyan tulajdonsága, ami miatt nem átlagos (maximum te sem tudsz róla). Pl. sportol, motorozik, vadászik, jó állása\fizetése van, jó a dumája, házias..., lehetne még sorolni. A lényeg, hogy valamiben az átlagnál többet nyújtanak és azzal a valamivel fogták meg a nőt, aki mellettük van. Tehát végső soron nem átlagosak.
2018. júl. 27. 17:20
 23/32 A kérdező kommentje:

Persze, valamiben nem átlagosak, ezért is írtam, hogy a személyiségüket nem ismerem, vagy csak néhánynak. Viszont ilyen alapon nincsen átlagos ember, hiszen mindenkinek van olyan erőssége, ami valakinek vonzó lehet.

Viszont úgy gondolom, ilyen tulajdonsága azoknak is van, akik ide írogatják, hogy nem kellenek a nőknek. Szerintem biztos van olyan személyiségjegyük ami valaki számára vonzó, ezért nekik sem lehetetlen a pártalálás. Ők viszont nem így gondolják.

2018. júl. 27. 17:25
 24/32 anonim ***** válasza:

Igen, csak a baj az, hogy "kirakat világban" élünk. Ha pedig az a tulajdonság, amiben jobbak másoknál olyan, ami nem túl látványos, akkor az gyakorlatilag nem is létezik.

Mondok egy példát: Adott két, külsőleg teljesen átlagos pasi. Az egyik motorozik. Sokat költ a hobbijára és látványos is, mivel gyakran látják motorral a környéken. A másik repülőgép modelleket gyűjt, mindent tud az adott típusokról, de nincs fent a FB-on, vagy ha fent is van, nem oszt meg naponta 5 képet az új szerzeményeiről, illetve nem feltűnő jelenség.

Kettejük közül az első viszonylag könnyen fog tudni ismerkedni (nyilván azokkal a lányokkal, akiknek bejönnek a motorosok), a második viszont egy teljesen szürke valaki lesz a lányok szemében, akiben semmi izgalmas nincs.

2018. júl. 27. 17:46
 25/32 A kérdező kommentje:

Ha jár ezzel kapcsolatos eseményekre, találkozókra, vagy benne van ilyen fórumokban, könnyen találhat hasonló érdeklődésű lányt. De még csak szimpla ismerkedésnél is lesz olyan, aki számára ez izgalmas és nem tart emiatt unalmasnak.

A barátom is hasonló "unalmas hétköznapi" ember, először mi is haverok voltunk csak. De hatalmas a tudása mindenről, komplex világnézete van, analógiákat épít magában, és számomra ez borzasztó szexi. Nem kérkedik vele, és nem is tartja magát okosnak, tehát egy társkeresőn pl nem biztos, hogy sok figyelmet kapna. Élőben is van olyan, aki szerint unalmas. Számomra pedig épp ettől izgalmas, hogy bármiről beszélhetek vele, és bárhová megyünk neki van a tarsolyában pár tény ami még egyedibbé teszi a helyzetet.

Szerintem mindenki vonzó valakinek, esetleg ráakadni erre a valakire nehezebb néhány embernek. De egyáltalán nem reménytelen vagy lehetetlen.

2018. júl. 27. 17:57
 26/32 anonim ***** válasza:

Hiaba pontozzatok v. Pontozod le a valaszokat.

Csajoknak eleg lelegezni. Nem egy csaj ismeroeom van, akivel mentem az utcan (atlagos lanyok), es beprobalkoztak, vagy a boltban leszolitottak oket. Nem kirivoak, nem r..bisek.

Pl az alacsony pasik mondjak, hogy a magasakat tuti leszolitjak. Hat nincs igy. Tenyleg a hogy nezel ki szamit. Tok mindegy milyen ember vagy, milyen a lelked. Tobbszor tapasztaltam mar.

2018. júl. 27. 18:08
 27/32 A kérdező kommentje:
Akkor nem sokat lélegezhettem életem során. Az első (és mostani, remélhetőleg utolsó is) kapcsolatom is az én kitartó közeledésemre alakult ki. Nem azért, mert a napi 20 jelentkezőből válogattam.
2018. júl. 27. 18:20
 28/32 anonim ***** válasza:
83%

Azért viccesnek tartom,hogy itt a válasz hasznosságát pusztán érzelmi alapon határozzák meg emberek.Látom jó sokan magukra vették a válaszomban leírtakat,hogy 33%-ban volt hasznos.

Valaki itt írta,hogy aki nem talál barátnőt annál az a gond,hogy az átlag nála Palvin Barbara.Szerintem ez akkora f@$zság.Amikor én nem találtam barátnőt az egyik lány barátom ugyanezt mondta.Megmutattam neki facebookon azokat a lányokat,akikkel ismerkedtem és némelyiket ő például rondának tartotta.

Sok olyan van,aki tényleg azért nem talál valakit,mert tele van gátlásokkal,beszari,lusta mozogni és kövér.De van aki szimplán olyan környezetben tengeti a mindennapjait ahol nincsenek nők.Nekem is csak azért van barátnőm,mert szerencsém volt egy társkeresőn.

A másik amit régebben észrevettem,hogy rengeteg lány egyszerűen nem tud normálisan kommunikálni.Elkezdesz vele beszélgetni és tőmondatokkal rövidre zárja az ismerkedést.Társkeresőn elég sok lány jelölgetett és rengeteggel beszélgettem(volt akivel csak próbáltam),de ez egy általános jelenség volt.

18-as vagy 19-es voltam.

2018. júl. 27. 18:38
 29/32 anonim ***** válasza:
En egy dagi igenytelen csajnak is orulnek, aki egy konyvet nem vett a kezebe soha. Csak mar a folyamatos elutasitas kezd megalazo lenni
2018. júl. 27. 18:50
 30/32 anonim ***** válasza:

28.

Az utolso bekezdes az nagyon ott van. Tenyleg nem tudnak, vagy akarnak kommunikalni. Elvarjak, hogy te lenyugozo es kreativ legy, de a tobbseg kifejezni sem tudja magat es a legertelmesebb mondanivaloja a napi panaszkodas. Te mindent beleadsz, cserebe azt kapod, hogy talan valaszol.

Annyira jo lenne ertelmesen is (ket rohoges kozt) beszelni valakivel. Tarskereson....botrany milyenek vannak. A magamutogatas, a vetkozes, a hercegno stilus. Neha azon gondolkodom, az utcan tobb sikerem lenne egy aranyos, rendes lanyt talalni.

Nagyon egyoldalu az ismerkedes. Csak a pasi csinaljon mindent a csaj max akkor, ha ot mp alatt eldonti tetszel, vagy nem. A belso, hosszabb tavon ervenyes tulajdonsagok nem erdeklik. Aztan nyafi van, hol a rendes pasi

2018. júl. 27. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!