Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy még soha nem volt barátnőm, most akkor a külsőmmel vagy a személyiségemmel van probléma?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok és tényleg nem volt soha senkim, ezt eddig a nagyon előnytelen külsőmnek tudtam be, de valaki szerint inkább az a gond, hogy férfi létemre nem vagyok annyira racionális gondolkodású, hanem mindent az érzelmek felől közelítek meg és ez így nem túl férfias.

Én régen úgy gondoltam, hogy ez nem baj, mert így legalább könnyebben megértem a nőket, de lehet, hogy rosszul látom. Tényleg ezzel lehet a probléma?

2018. nov. 11. 10:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
De nem attól férfi egy ember, hogy volt már nővel, hanem, hogy meg tudja-e hozni a megfelelő döntéseket, + felelősségvállalás. Ma sok a nagyranőtt gyerek.
2018. nov. 22. 11:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mindkettővel. :) Szerintem ne erőltesd, keresd máshol a "boldogságot", vannak akik pénzért sokat adnak. :) F
2018. nov. 22. 16:14
 13/20 A kérdező kommentje:

Amit #10-es ír, abban lehet valami, mert én sem szeretek minden lánynál bepróbálkozni, hiába, hogy nagyon sikertelen vagyok, inkább csak olyanoknál, akiknél tényleg éreztem, hogy komoly kapcsolat lehet belőle, de én nem kellettem soha. :/

Ez alól csak a társkereső volt kivétel, mert ott olyan szűkös volt a "választék", hogy muszáj volt ráírni kicsit több lányra, hogy egyáltalán választ kapjak, ez volt az egyik ok, amiért töröltem magam onnan.

2018. nov. 22. 20:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Sok pénz/álca,maszk és jó leszel.
2019. jan. 1. 00:37
 15/20 cirmos66 válasza:

Hello!

Én 28 éves vagyok és soha nem érdekeltem egy lányt sem.20 éves korom után el is engedtem a dolgot egyedül élek és megtanultam mosni főzni élem az életet mert csk egy van belőle és ha kitartó az ember és képes feldolgozni elengedni úgyis boldog lehetsz.Ha pedig úgy gondolod mégis próbálkozol ne csak magadban keresd a hibát minden embernek meg van a párja csak meg kell találni aztán vagy sikerül vagy nem soha ne add fel mert még fiatal vagy.(Én sajnos 17 éve cukorbeteg vagyok nekem ez a keresztem) :(

2019. máj. 26. 21:29
 16/20 A kérdező kommentje:

Helló

Sajnálom, hogy neked is így alakult. Szerinted mi lehet az oka nálad, hogy ennyire sikertelen vagy?

Azért az furcsa lenne, ha már a cukorbetegség is ennyire kizáró ok, akkor tényleg pusztulnia kell a világnak, ha ez a helyzet.

Nehéz ezt feldolgozni, főleg, ha látom, hogy más már ennyi idősen rég a párjával él vagy már gyerekük is van, ha nekik ennyire egyszerű, ezt nem lehet csak úgy lenyelni, hogy nekem meg minden lány elérhetetlen.

2019. máj. 27. 20:32
 17/20 anonim válasza:
100%
22 éves leszek és nekem se volt barátnőm. Párszor udvaroltam is, de mindnek eléggé csúfos vége lett, amitől én eléggé padlón voltam mindig. Egy ideje el is engedtem a dolgot. Éppen azon vagyunk, hogy egy kisebb lakásba költözzek, ahol csak én fogok lakni. Aztán ott a hobbim, amivel jól érzem magam (gyűjtő vagyok). Én neked azt javaslom, hogy ne add fel, mert remélhetőleg megtalálod a hozzád való párt. Továbbá találj ki valami hobbit! Sportolj, alkoss, gyűjts (én autómodelleket gyűjtök). Nekem igazából talán az a keresztem, hogy máshogy gondolkodok, mint a többiek, mást szeretek stb. Száz szónak is egy a vége: ne add fel!
2020. máj. 27. 23:12
 18/20 A kérdező kommentje:

#17: Hát sajnálom, üdv a klubban. Azért ha 22 évesen el tudsz költözni, már az is nagyon dicséretes. Meg azért te még fiatalabb is vagy, nekem az a szomorú, hogy már 2 éve tervezem, de az óta sem jött össze egy stabil munkahely különböző okok miatt.

A kérdés óta 27 éves lettem, de a probléma ugyanez, ráadásul épp most kosarazott ki egy lány akiért nagyon oda voltam és összejött mással.

Egyébként a külsőmmel van a probléma és bár próbálok ellene tenni, nem nagyon javul az összkép, mivel az arcom karakterisztikájával van a baj.

2020. máj. 28. 08:44
 19/20 anonim válasza:
Üdvözöllek én is a klubban, hogy valakinek udvaroltál és kikosarazott.
2020. jún. 2. 23:45
 20/20 anonim válasza:

Ugyanez csak 17 éves vagyok. Esetleg ilyen internetes kapcsolataim voltak.Esetleg,kettővel találkoztam való életben azt is csak egyszer.Tehát mondjuk rá én is ugyanabban a helyzetben vagyok.

Remélem kérdező,addigra találtál magadnak valakit,én 14 éves koromtól próbálkozok, de semmi,a kutyának nem kellek.Ami még jobban iritál még az,hogy bíztatni próbálna a családtagkaim arra engem,hogy szerezzek magamnak barátnőt meg csajozzak,mert,ha nem élem ki magam idővel megbánom..na de mindegyik levegőnek néz vagy kutyának,azon mit éljen ki az ember meg hogy? Gondolom te is hasonló helyzetben voltál ennyi idősen.

Kérdésedre válaszolva,szerintem tinderen meg ilyen társkeresőn reménykedj,de ne vedd komolyan és ne bízd el magad,mert szerintem rengeteg elutasítást fogsz kapni,mint ahogy én is. De a lányok más fiúkat is szeretnek..aha látom mennyire.

2021. ápr. 15. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!