Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért barátkoznak velem a nők, ha amúgy nem akarnak tőlem semmi komolyat?
Figyelt kérdés
2019. máj. 15. 16:44
1/16 anonim válasza:
Miért, te csak azokkal barátkozol, akiktől akarsz is valamit? Akkor sajnálom a barátaidat.. Normális ember nem nemiszervként tekint a másik emberre, hanem emberként és nem tesz különbséget barát és barát között az alapján, hogy annak mi van a lába között...
2/16 anonim válasza:
Biztosan szimpatikus vagy nekik emberként. És amúgy ezt ők mondták, hogy nem akarnak?
3/16 anonim válasza:
Nem azért barátkozok valakivel mert akarok valamit. Lehet az is, hogy aki akarna azt nem veszed észre, én mindig így járok.
4/16 A kérdező kommentje:
Igen. Ők mondták. Igaz barátság az ellenkező nemmel nem létezik.
2019. máj. 15. 17:01
5/16 anonim válasza:
Egészségesen szocializálódott embereknél nagyon is létezik, csak sokan alkalmatlanok rá. Ha neked nem megy, ne erőltesd, mindenkinek jobb lesz.
6/16 A kérdező kommentje:
Ki erőlteti? Hisz ők jönnek hozzám.
2019. máj. 15. 17:05
7/16 anonim válasza:
Lehetsz a barátnőjük, a "férfiak" meg kúrják őket, ez van... Én nem aláznám magam a helyedben, barátkozzon a kanjával, meg a barinőkkel.
8/16 anonim válasza:
Lehet azt várják, hogy te lépj valamit!
9/16 A kérdező kommentje:
Kérlek olvasd vissza a harmadik majd a negyedik hozzászólást.
2019. máj. 15. 17:45
10/16 anonim válasza:
#8 ebbe van igazság.
Sokak egyébként csak az egójukat növelik ilyenekkel hogy más pasiknak írnak es látszólag bejönnek nekik, de ők nem viszonozzák, mert csak szórakoznak velük. Ezt most azért írtam mert nekem van ilyen ismerősöm és tökre nem értem minek csinálja ezt. Persze ez fordítva is szokott lenni.
Kérdező hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!