Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a pasik, hogy kedves, aranyos lány kell nekik, mikor velük csak barátkoznak?
Személy szrint én szeretem előbb megismerni akivel össze szeertnék jönni. Utána válik csak el, hogy szeretnék e lépni felé, és közel húzni magamhoz.
Most így vagyok vele, bár inkább most eltolom magamtól az embereket, mert nem illenénk egymáshoz.
De azért még reménykedem. Nekem is öszejön. :)
23/F
En egyetertek veled. A kulsommel is azt uzenem, hogy visszahuzodobb, kedves-aranyos lany vagyok, es szerintem emiat a ferfiak nem neznek ki belolem tobbet. Mert olyan artatlan kinezetem van es torekeny vagyok. :D legalabb is egyszer ezt igy elmondtak nekem, es igazat is adok a fiunak. Ha nehez esetnek tunsz, nem fognak tul surun probalkozni.
Persze a bunkok keruljenek el nagy ivben, viszont a kedves sracok felnek barkit is leszolitani...
23L
Kedves, aranyos, eddig oké. Viszont, ha szexuálisan nem vonz akkor nem is akarnék többet vele.
Kedvesnek meg aranyosnak már a kapcsolaton belül célszerű lenni, elején viszont kissé pajzánabbnak, de mégis közvetlennek.
Lehet, te félénkségnek gondolod, de a férfiaknak úgy jön le, hogy abszolút távolságtartó és megközelíthetetlen.
Nem kizárt, hogy a "bunkó" és beképzelt barátnőid nem riadnak vissza a szextől, ezért van körülöttük mindig valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!