Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szeretitek a mosolygós, kedves, aranyos lányokat? Jobb, ha egy lány vidám, poénkodós?
Figyelt kérdés
Vagy inkább a hideg bombázók?2016. febr. 21. 21:26
1/9 anonim válasza:
Most komolyan, erre tényleg nem tudod a választ, vagy csak visszaigazolást kérsz a kérdésedet illetőleg, hisz tuti, hogy te is egy cuki kislány vagy.
Ha te ezt tényleg nem tudod, akkor bocsi hogy ezt mondom, de téged se az eszedért fognak szeretni!
2/9 anonim válasza:
Határozottan az a jó. Nekem nem kellene egy savanyú uborka. Pfejjj
3/9 anonim válasza:
Igen.
Mivel alapból én is egy poénkodós pozitív figura vagyok.
4/9 anonim válasza:
Hideg bombázó lehet exem is olyan volt cs ne akarjon lehúzni.
5/9 anonim válasza:
hideg? az a hetero polkorrekt változata, ha már a homo=meleg? nem rideget akartál inkább írni???
6/9 A kérdező kommentje:
hideg-rideg, szinonímák
2016. febr. 21. 22:14
7/9 Blade Bone válasza:
A lányok nem tudnak poénkodni. Ha értik a viccet az már nagy szó. Vidám természetű, az jó.
8/9 Sidd válasza:
A válaszom : IGEN !
Aki mosolygós és vidám az sokkal nyitottabb, több mindenről lehet vele beszélgetni, kipróbálni.
Külső megfog, belső megtart ;)
9/9 anonim válasza:
külső megfog, külső megtart inkább....de tuti hogy nem belső fog meg (mármint nem engem hanem úgy általában az embereket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!