Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy aranyos, értelmes lány szerelmes volt belétek, de csak most kezdett el gondoskodni a külsejéről?
#4 most csak kötekedni jöttél ide? Én tudom miért tettem fel, ami számít azt megosztottam a kérdésben. További szép estét.
Az eddigi és következő értelmes válaszokat köszönöm.
Nekem a férjem mondta ràm dagadék és lecserélt egy csontira..
nekem meg vki azt mondta a csontokkal a kutyàk jàtszanak.szeretnék se nem csont se nem duci lenni.most tartom a sulyom egy jo ideje és sportolok is..igaz az utobbi időbe nem viszem tulzàsba.
voltak sértődéseim de nem tudtam mindennek az ellenkezőjét gondolja.
A sztoriból csak az nem derült ki, hogy a lány akarnak-e bármit a sráctól. Lehet ő is csak barátként tekint rá...
egyébként én nem utasítanám el csak emiatt a srác közeledését, hiszen nem arról van szó, hogy barátként sem kellett, hanem elismerte a belső tulajdonságait, csak a vonzalom nem volt meg eddig.
Szerintem a vonzalom nem esztétikai alapon keletkezik. Addig is érezte a közelségét, az illatát, ha addig nem fogta meg, akkor ezután sem fogja.
Ha közeledni fog, akkor érdekből teszi, villogni akar vele.
Amit persze barátként is lehet, szóval szerintem nem fog közeledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!