Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a pasik, hogy kedves, aranyos lány kell nekik, mikor velük csak barátkoznak?
Sajnos a saját példámból tudom hogy ez így van, azért mert akik csak "szórakoznak" azokban van valami kihívás és érdekes hogy nem tudod mivel áll elő legközelebb,
Akin látod egyből hogy jó vagy az uncsi, nem kihívás.
Nekem kifejezetten bejön ha így viccesen bunkó a lány akivel így ugratjuk egymást mint a testvérek, mert én is ilyen vagyok. Persze nem az a nagyon paraszt.
És az meg a legjobb ha a csaj minden pasival bunkó velem meg nem.
Nálunk gimiben is az iskola legnagyobb bunkóparaszt csajainak volt pasijuk...és nem, nem a flört miatt...ugye nem gondoljátok, h a faék egyszerű, nagy hangú balhés csajok húúúúde kifinomult flörttechnikával rendelkeznek?:D
Egyszerűen annyi volt a titok, h őket könnyű volt megközelíteni, nem kellett a fiúknak félniük, h leégetik magukat, hisz ezek a csajok 24 órában magukat égették a viselkedésükkel.
nem, senki sem gondolatolvasó.
rólam készült olyan kép (nem tudtam, hogy fotóznak), mintha azt üzenném, menjen mindenki a csába. közben tökjól éreztem magam.
ez az elpirulás meg egy mítosz. honnan tudod, hogy elpirulsz? megnézed magad a tükörben, vagy a férfiak minden alkalommal megjegyzést tesznek erre?
az, hogy melegség fut át rajtad vagy kicsit elszégyelled magad, nem jelenti azt, hogy elpirultál. otthon meg ezt nem tudod egyedül letesztelni, hogy mennyire vagy pirulós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!