Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik nő lenne a vonzóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nő lenne a vonzóbb számotokra férfiak? Nők, kivel barátkoznátok inkább?

Figyelt kérdés

Első nő. Lazább fajta gazdasági szakos Pesten. Csinos nő, a tanulás mellett rengeteget sminkel és fut a távoktatás alatt. Rengeteg szabadideje van. Mindig ápolt és igényes. Még instagramja is van, ahová rendszeresen posztol divatosan elkészített gasztronómiai csodákról. Nyitott az ismerkedésre bármikor, amikor ki lehet menni az utcára. Fő hobbija a sminkelés, viszont szeret tortákat sütni, majd posztolni róluk. Ezt hetente megteszi.

Második nő. Mérnök szakos Budán. Alapból csinos nő szép arccal, viszont a rengeteg tanulás mellett nincs ideje magát ápolni és ismerkedni se akar általánosságba véve. Viszont ha az élet összehozná egy rendes pasival, vele természetesen alakulhatna valami, amikor már rendesen lehetne kijárni. Hobbija a többváltozós függvények analízise. Szabadidejének mértéke változó, legtöbbször semmi, bár néha néha van. Nincs instagramja.

2020. dec. 1. 21:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%
A masodik. Ha nincs fenn az instán már egy istennő.
2020. dec. 1. 22:51
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

Mérnökire járok. Természetesen, az elsővel.

Az elsőnek van hobbija, magával is törődik, rendben van. Van szabadideje, szóval már eleve lehet vele barátkozni, ismerkedni, együtt lógni. Több dolgot is csinál.

A másodikkal sincs gondom, csak mit lehetne vele csinálni? Havonta egyszer lenne 5 perce és leülnénk a többváltozós függvényeket analizálni?

Persze, ez a gyk. Itt a többségnél a 2. lesz a nyerő. Az első egy jó nő, amire az itteni nők többsége irigykedik és az itteni férfiaknak elérhetetlen. A második meg a szürke kisegér, akinél nincs mire irigykedni és elérhetőbbnek tűnhet. Meg az itteni logika szerint, ha valaki ad magára, sportol és hasonlók, akkor az tuti felszínes és buta, bezzeg aki csak tanul, az tuti okos és komoly.

Az ilyen itteni felállás miatt nem értem ezeket a kérdéseket. Már a kérdés olvasásakor tudni lehet, hogy a válaszolók 90%-a mit fog írni.

2020. dec. 2. 00:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdés barátkozásra vonatkozott: A második.

És keresnék egy gyógytornász lányt. :)

2020. dec. 2. 01:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyik sem, a kettő között.
2020. dec. 2. 05:43
 15/20 anonim ***** válasza:
44%
A másodikat. Szép nő rengeteg van, értelmeset viszont nagyon nehéz találni, ezért az fontosabb.
2020. dec. 2. 07:39
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
Lányként az elsővel szívesebben barátkoznék, vagy akár többet is. Én is imádok sminkelni, nekem is az az egyik hobbim, máris lenne bennünk egy közös pont. Ha a tortáival megkínál, mégjobb. :D
2020. dec. 2. 10:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem lányként így csak leírás alapján mindketten szimpatikusak. Én is inkább kifelé forduló ember vagyok, a tortát is szeretem. 😀 Viszont amit nem legtöbben nem tudnak rólam (és nem is igazán osztozom egy barátommal sem a szenvedélyben), hogy rendes lázba tud hozni a matek, szóval jó ez nem egy program hogy analízis, de abszolút érdekel valaki akinek ez hobbija.
2020. dec. 2. 10:52
 18/20 A kérdező kommentje:

"Mérnökire járok. Természetesen, az elsővel.

Az elsőnek van hobbija, magával is törődik, rendben van. Van szabadideje, szóval már eleve lehet vele barátkozni, ismerkedni, együtt lógni. Több dolgot is csinál.

A másodikkal sincs gondom, csak mit lehetne vele csinálni? Havonta egyszer lenne 5 perce és leülnénk a többváltozós függvényeket analizálni?

Persze, ez a gyk. Itt a többségnél a 2. lesz a nyerő. Az első egy jó nő, amire az itteni nők többsége irigykedik és az itteni férfiaknak elérhetetlen. A második meg a szürke kisegér, akinél nincs mire irigykedni és elérhetőbbnek tűnhet. Meg az itteni logika szerint, ha valaki ad magára, sportol és hasonlók, akkor az tuti felszínes és buta, bezzeg aki csak tanul, az tuti okos és komoly.

Az ilyen itteni felállás miatt nem értem ezeket a kérdéseket. Már a kérdés olvasásakor tudni lehet, hogy a válaszolók 90%-a mit fog írni."

Nana, valamit nem vettél figyelembe. A másodiknál is bőven van mire irigykedni, szép nő és okos, csak nem cicababás. Ő nem csak a függvényekkel foglalkozik na de ha egyszer számonkérik, akkor kell. Egyébként szerintem ebből a kettőből az első pont, hogy sokkal elérhetőbb, mert az ő lenyűgözéséhez meg nem kell ész. A másodiknál sülne fel szerintem sok ember, ha a hobbijáról beszélne. :D :S

2020. dec. 2. 17:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Az első annyiból nem szimpatikus, hogy ha végtelen szabadideje van, akkor akár kereshetne is valami munkát egyetem mellé. Én is azt teszem, meg kb minden egyetemista ismerősöm is. Nem hinném, hogy sok közös témám lenne egy olyan csajjal, aki ilyen állóvízben poshadós típus.

A második meg uncsinak tűnik. Plusz nekem mindig gyanúsak, akiket egy egyetem annyira leterhel, hogy nincs idejük mellette másra. Ilyen szerintem nincs. Nem is lehet, mert az agy nem bír napi 12 órában aktív lenni.

De lehet csak én mozgok olyan körökben, ahol mindenki simán melózik meg aktív társadalmi életet él egyetem mellett. Pedig bölcsésztől kezdve orvosik elég sok egyetemistát ismerek. De tény, hogy én ilyen emberekkel szeretek barátkozni, nem sminkkirálynőkkel, meg mártírkodós "pisilni sincs időm, mert egyetemre járok" típusokkal.

2020. dec. 2. 18:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Leginkább egyik sem, de ha ezek alapján mindenképp dönteni kell, akkor az elsőnél egy laza szexkapcsolat, de hosszútávon vele se tudnék azonosulni.
2020. dec. 3. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!