Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?
Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.
nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.
Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .
Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.
Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"
O legyen neked középpontban.
Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.
220# most exemre gondolsz nem.a lanyomra igaz?
Azért kezdtem ki vele mert csak ilyen korú lányokkal tudtam rendesen beszélgetni.
Nagyon éretlen voltam..
Úgy 1 évig csak cheteltunk nem is taliztunk 3 szor letiltott de mindig visszaalitotta .
Annyit senkivel nem cheteltem mint vele és érdekes nem a szexről hanem úgy full rendes dolgokról beszéltünk.
Vele a szexről full nem lehetett .
O volt a legjobb barátom is tízen x évesen
Amúgy néha úgy dumalnek vele így baratilag újra csak 4 év egyutteles meg közös gyerek meg főleg hogy párja van nem akarna mindennapos barátsagot tartani szerintem .
Azt értsétek meg én belülről érzelmileg olyan vagyok mint egy 12 13 éves.
Oke kívülről 27 erős magas fiatalember de lelkileg nem mentem tovább persze érzelmeket nem mutatom ki tudom blokolni nagyon tudok erősnek mutatkozni
Meg is tudom védeni magam barhogy
Sok mindent megtanultam idővel és tapasztalattal látszólag be tudok illeszkedni .
De belül a legkisebb változástol is panikolok legbelül érzelmi szinten én annyi voltam mint exem szóval nem használtam ki.
Jó így leirni meg elgondolkodni mit miért csinálok bevalanni önmagamnak ezzeket a dolgokat azért írom le.
Agyilag nem .mert az a tapasztalattal nő. Miotta gyerekem van talán fejlődtem is 2 3 évnyit.
Rengeteg új feladattal jár.
Egyszeru munkát elvegzek napi rutint megcsinalom csak ha valami változás van az életben akor szorongók persze megoldom mert muszaly de nehezen
Szar az életen na próbálok alkalmazkodni valahogy dübörög a szekér de csak stagnalok oké végső soron a gyerek felnovesztese a cél ez halad .
Más nemigen.
Most azon agyalok hogy ez nekem vele született vagy nem .
Pont 7. koromban volt hogy minden nap gyomorgorcsel mentem suliba annyira zaklatak osztalytarsaim mert egyszerűen nemtudtam alkalmazkodni a helyzethez.
Nem tudtam mit kezdeni velük.
Ha megvertem őket azért zaklatak ha nem csináltam semmit azért.
7. 8. számomra egy pokoli kínzás volt
Kozepsuliban már sok volt a csodabogar ott már nem volt ez
Lehet ez a 2 év kiválthata ezt?
Vagy genetika?hogy most is csak ezzel a 13 14 éves korosztalyal tudok legmelyebben kommunikálni.
Akár így akár úgy nem tehetek róla enis áldozat vagyok nem gonosztevo.csak mindenki utolsó rohadeknak tart.
Szerintetek így ahogy részletesen elmeseltem én olyan gonosz ember vagyok ?
Én full logikusnak érzem amiket csináltam az én helyzetemben.
Így részletesen elmeselve érthető?
Gondolom a pszichopaták ugy általában nem érzik magukat bűnösnek. Nem érthető. Attól, hogy Hitler elmebeteg volt, vagy a nő angliában, aki kinyírta a koraszülötteket, még nem elfogadható amit művelt. Minden agresszív ,elnyomó, bántalmazó, deviáns f@szkalapnak van egy remek magyarázata. Mindnek. Itt is, mindenki érti miért csináltad. Csak elfogadhatatlan. A ne árts nem csak az orvosoknál kéne, hogy alapvetés legyen. Mert egy másik ember tudatos bántalmazása nem férhet bele. Bármilyen remek magyarázat is van rá.
Ha tudod, hpgy defektes vagy, irány az orvos és javíttasd meg a dolgot. De te csak mentegeted magad és közben akit lehet tönkre teszel.
Ha a kutya harap, megkötik, szájkosarat kap, vagy, ha a gazdája értelmes, elviszi egy trénerhez. De, nem szabadítja rá a nagyvilágra. Ha mégis, az hanyagság és jobb helyeken büntetendő. Te semmit nem teszel azért, hogy ne szabadítsd rá magad az emberekre.
De rám nem kell szajkosar 😀 mert nem vagyok gyilkos vagy eroszakolo.
És pszihopata se mert érzek erzelmeket csak máshogy mint ti..
Annyit lehetne vitázni erről amit írtál. Néhány magyar közeleti szemelyiseg már felvetette hogy a pedosag is csak egy betegség. És akor azonnal lejáratas. kirugas.nyilatkozatok kitörlese minden honnan .érdemes elolvasni hogy hogy történhet ez a 21sz ban.
Miért kell ennyire retegni a magyar társadalomnak a pedofiloktol?
Ha én pl látnek egy idősebb férfit aki úgy velem a lányom körül legyeskedik behuzok neki egyet aztán lányomat meg elviszem onnan telefonját meg időnként ellenoriznem.
Ezt minden szülőnek javaslom!
Minden közösségi felületen!
De nem fogom magam terrorban érezni mert 500 m lakik tőlem egy.nem valami veszélyes allatfajta.nem medve vagy tigris .
Nem kéne ez az intezmenyesitett gyűlölet.
Én csak magam nevében beszélhetek tudom vannak erőszakos gonosz emberek is akik bármi áron célt akarnak érni oké őket buntetni kell ez tény.
De pl engem aki próbálom betartani a szabályokat próbálom úgy csinálni hogy a másiknak jó legyen.betartani amit ígértem.nem kellet volna vegzalni a hatóságnak.
Mert a kapcsolatunk elején elege problemaztak velem is fel is jelentettek és nem akartak megengedni hogy mi egy lakásban éljünk együtt a kisbabánkal 3 asban.
Aztán végül megoldodott megalkudtam hogy mama is hozzank johet 1 evig .meg rendőrség se küldte tovább az ügyet párom miatt .
De amit ott szorongtam megint igazságtalanul azt nem felejtem.
És mind feleslegesen csak azért mert ilyen merev a társadalom.
Nézd kérdező, nekem semmi bajom a pedofilokkal, amennyiben önként kasztráltatják magukat, hogy ne legyen ebből gond. Nekik is kellemesebb, hiszen elmarad a hormontermelés, így csökken a nemi vágy és biztos biztonságban lesznek a gyerekek.
Ezekkel a feltételekkel semmi bajom nem lenne a társadalomban élő szexuálisan aberrált emberekkel.
Ugyanez az erőszaktevőkre is igaz.
Aki képtelen önként alkalmazkodni a társadalom szabályaihoz, arra bizony jöhet a póráz és a szájkosár.
Ki mondta hogy rettegünk a pedofiloktól? Senki sem fèl azoktól a büdös mocskos állatoktól ,csak mert JOGOSAN elítèljük őket!
Ui: a lányodat meg, legfőbbkèppen magadtól kellene fèltened!
Kèrdező! Miután elolvastad a 227-es válaszát, ne mondd azt, hogy "de hát te nem csináltál semmi
rosszat a fiatal lányokkal."
Mert az hogy felcsináltál egy 13 èves lányt, ès mindig utánuk csorgatod a nyálad, ráadásul azt sem èrted hogy ez mièrt nem helyes....hát ezek elèggè elítèlendők!
100 éve nem lett volna bűn 1000 éve meg inkabb csak most bűn mert elméletben nem fogadhatjuk el felnotkent egy 14 alatti lány belegyezeset.
Pedig évekkel előbb is képesek lennének már a szexualitasra.
Ha természetben élnénk más lenne a határ.
Ne értsétek félre erőszakot elitelem a hatalommal való visszaélést is pl egy tanár vagy edző sose legyen ilyen mint én.
Gyerekekkel ne dolgozon senki így. és nevelt gyereket se neveljen .
Mert mindig ebből van a baj..
De ha vann egy relatíve normális szerelmi kapcsolat amit mind 2 fel akar vágyik rá az nem hiszem hogy problema lenne .
Mi esetünk meg romantikusnak is nevezhető az elején. Imadtuk egymást szerelmileg is osszebujtunk nem csak szexuálisan
Akor megcsak egy kis regi Suzuki sfiftem volt és a hátsó ülésen órákat voltunk együtt nemtudom hogy fértunk el 😀 .vittem egy párnát és takarót is és ott voltunk .órákig simogatott elote utána közben meg egykis szex.
1 szer mikor senki nemvolt nálunk otthon. kocsiban aludtunk full izgi volt .
Megvolt ennek a varázsa
A búvóhely kereses. az ablakok beparasodasa utáni osszebujasok a takaró alatt.
romantikusnak is mondhato szerintem ha el tudtok tekinteni a kor dologtól.vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!