Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?
Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.
nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.
Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .
Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.
Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"
O legyen neked középpontban.
Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.
hmm ugye tudod h a lányod majd olyan pasit akar amilyen te vagy lévén ezt adod mintának neki....
asszem szívni fog egész életében egészen addig amíg tudatosan nem tudja ezt letenni, szóval szegény az összes sticit ki fogja próbálni és persze pofára fog esni szóval készülj h hamar nagypapa leszel
120#
Igen a gyerekel is rengeteget foglalkoztam hazimunkaba is segítettem. foglalkoztam is a szexért kívül is vele .
Voltak jobb rosszabb napjaink mint minden kapcsolatban .azt a szintet simán hoztuk mint a 30 as szülők akik a gyerekek miatt vannak együtt.
Csak az volt a baj egy ilyen 17 18 éves lány nemfog lemondani a szerelemről. nem volt velem se olyan rossz hogy menekülnie kellene még mindig jobban vagyunk csak az irántam táplált érzései már nem olyanok voltak .
Ezzek a mai lányok már nem olyanok hogy 1 férfi mellet kibirjak mert idővel elmúlik az érzés. És akor váltanak.
Ez a rossz. régen ezt nem tehetek meg.
Én teljes mértékben a női szabadság ellen vagyok.
Verszerinti apám se ismertem ugyan ezzen női önző okok miatt. mert már 90 es években bolondok voltak a nők.
Sok gyerek szenved az ő szabadságuk miatt.
# 121 az nem baj ha sok gyereket szül az se baj ha idősebb a férfi persze azért ne legyen 14
18 várják meg ha lehet.legyen meg a suli meg a jogsi legyenek meg a felnot jogai
Az a lényeg bántani nem banthatja dolgozon rendesen tartsa el a családot.
Ne csalja meg persze 1 szer lehet botlani mindenki emberből van.
Ha lányom is 1 szer felrelep az az ő belugyuk de ne hagyja el a gyereke apját ameg kicsik a gyerekek .
O döntése lenne de megmondanam a véleményem. Fő a család egybentartasa.
Vállalni kell a felelősséget minden nőnek ha terhes leszel valakitől abba valószínű beleegyeztel akor vállald a dolgot .
Vegulis ez a férfiakra vonatkozik nincs kiugras és menekülés.
Háborúban se dezertalunk a csata közben.😀
Az oké hogy szabadon valasztotok partnert mikor még nincs gyerek ezt el lehet fogadni .
De azt amikor van családod gyereked gyerekeid és otthagyod ez rossz dolog ezért kövezes járt nagyon régi korokban .
Oke a férfi se tehese meg ugyan ezt aláírom .
Miért szerintetek ki a szemetladab ?
Én a perverz kicsit efebofil apuka aki meg mindig a gyerek mellett van úgyis hogy elég szar így a helyzete nemtud új kapcsolatba kezdeni és csak stagnal mert a gyerek a mindene élete értelme kb .
Vagy exem aki kicsi fiatalkent a nagy szerelemben hozott egy döntést. Nevelte egy ideig a gyerekünk és aztán mikor látott egy jobb lehetőséget fogta magát és itthagyta a saját testéből született gyermeket .
Aztán csinalt egy másikat új párjának .
Szegény gyereknek nem is mutogatom hogy van feltesója.rosszabb érzés lenne ha tudna szimplán lecserelte az anyja aztán ennyi.
Akármilyen perverz nogyulolo aberrált stb vagyok még mindig én vagyok a jó szerintem. Mert én itt vagyok mindig a gyereknek.
Lehet nem véletlen nem csinálunk fel felőtlen tinédzsereket....
Amúgy ahhoz valaminek nagyon félre kell menni, hogy egy nő kizárja a gyereket az életéből. Szóval, mondhatod, hogy arany ember vagy és a csajjal azóta is jóban vagytok, ha elkerül téged és a gyereket is, akkor bizony az a nő menekült és vissza se akar nézni.
Nem menekult.ha akarna engem tönkre tudna tenni bármikor csak el kéne mondani neki a kapcsolatunk elejét..... De nem akar ennyire tönkretenni.
Ezért is pl gyerektartas miatt nem zaklatom biztos ami biztos .😀
10e kéne minden hónapban gyamugynel ez volta min de hát ő neki nincs saját lóvé csak a párjának szóval ezt így hogy .
Jóban vagyunk néha kér képet hogy vagyunk.
Egyszerűen külföldre vinni egy kisgyereket nem lett volna egyszerű.igy kényelmes volt neki .új párjának se kell az én gyerekem nevelni.
Nekik ez így jó volt. Tiszta lappal kezdeni.
De már több mint 2 éve elhagyott és azóta csak abrandozom a jó szexuális életről.
Vele jó volt az és piszkosul hiányzik.
2 naponta csinaltuk 4 evig és úgy ahogy akartam.óvszer se kellet szedet gyógyszert. A terheseg után.
O is szinte mindig elelvezett .
Nagy mellei is voltak .
17 es fel éves koráig enyém volt a kis teste aztán ennyi vége.
Most meg lehet prostihoz járkálni ovszerel szórakozni meg nézni az unott fejüket a napi 20.férfiként.😀
Szexuális életem lenulazta nemcsoda hogy agyamra megy a szexhiany.azt mindenhol azt keresek
Egyikőtök sem jobb a másiknál...te egy nőgyűlölő pedofil bunkó vagy, aki 13 èves csajt basz@ott,,
Ő meg egy k@rva, aki 13 èvesen felcsináltatta magát, ès elhagyta a gyerekèt.
Nem minden nő ilyen, sőtt inkább a fèrfiak k@rnak fèrre stb..
129# le se tagadhatnad hogy te is 14 vagy 😀 ez az őszinteség.
Félre ku.rni valóban mi ku.runk félre többször de általában nem hagyjuk el a családot ehhez.
A nők többször lépnek ki egy kapcsolatból szerintem.
Nem vagyok nő gyűlölö csak én nem vagyok papucska.tudom manapság az az elterjedt hogy a nő irányít én meg nem ezt vallom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!