Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért mániája az online ismerkedesben hogy tartósat keresenek? Miért nem elég a nők 99% százalékának a barátság extrákkal?
Szerintem sok férfi van úgy mint én, van gyerekem.es nem akarok már annyira komolyat de csak barátság extrákkal meg nem nagyon lehet találni.
nagyon sok nővel beszélgettem de mindegyiknek ez a mániája hogy tartós rendes kapcsolatot akar nem laza kapcsolat vagy barátság extrákkal.
Hazudni nem nagyon akarok nekik de így meg kicsi a siker arany .
Miért olyan rossz a nőknek a barátság extrákkal nem ertem ? Elmennenk ide oda jolereznenk magunkat szexelnenk és aztán kötöttségek nélkül élnénk az életünk.
Mindegyik nőnek az a mániája hogy 24 órában figyelj oda rá és erzelmi világára plusz "csak rá"
O legyen neked középpontban.
Ez a fajta odafigyeles megerőltetto sokkal jobb lenne lazán csak a jó dolgokra koncentrálni.
98
Ugye tudod, hogy ha a tulajdonod a nő akkor el is kell tartanod!!!?
(P.S. nem tart el senki! Csk nem ertem miert vagy felhaborodva a kommentemen! Nekem oke ez a mentalitás, de akkor ugye keresel havi 4-5M.et, amiből fenyesen eltartasz?. (Hogy nekem.is.megerje) Mert amugy el tudom tartami magamat, vagyis nincs szukseg rad
"az asszony és a gyerekek is az apa tulajdonai.(legalábbis ezt szeretném)"
Fú de egy elmebeteg alak vagy te...
Nem tárgyakról, hanem érző emberekről beszélsz, felfogod? Mégis mire fel akarsz te birtokolni egy másik embert?! És akkor csodálkozol, hogy a kutyának se kellesz, még laza kapcsolatra sem. Semmi látnivaló nincs itt, nagyon kevés olyan hülye nő van, aki akár csak sima szexkapcsolatra értelmes férfi helyett egy ilyen birtokló elmebeteget válasszon, akin ráadásul állandóan ott lóg a gyereke is.. Kész főnyeremény vagy... ja nem.
"Ha lenne olyan nő aki elfogadja hogy én irányítom akor belemennek ujra komoly kapcsolatba is amúgy nem."
Nincs ilyen nő, senkit nem birtokolhatsz és irányíthatsz, jobb ha hozzászoksz. Egyedül a gyerekedet sajnálom, de irtózatosan.
103 # erre muszaly irnom pontosítsunk. mert iszonyat lényeges!
14 volt mikor terhes lett és majdnem 15 mikor szülte!
És akor meg normális volt később hulyult meg ami napjainkig tart.
Senki nemvolt 13! Lényeges különbség sokkal jobban mint hinned !
Dokik is utanaszamoltak elhiheted.
106 # hogy érted hogy hülyébb vagyok mint tomi? Miert tomi mit csinalt?😀
Úgy beszéltek mintha nem írna rá egy 14 eves csajra 100 pasi. fele felnőtt
Akik mostanság voltak annyi évesek és van valami közösségi média feluletuk pontosan tudják hogy mennyi pali foglalkozna velük már fiatalon is.
Kicsit messzire mentem ezzel a szandekos gyereknemzes dologgal anno. ezzel tisztában vagyok.
Azóta csak sima szexet keresek nem csinálok fel senkit.
Már részben megjavultam 😀 és már nemcsak a tini csajokra hajtok mint anno .
Már rajottem hogy hatalmas macera 18 alatti lánnyal kezdeni .
Oke ha van olyan simán talizom de nem kizárólag azokra hajtok .
103# amúgy direkt nem akartam itt ilyen részletekbe menni. mert olyan előítéletes mindenki ha ezt a kor dolgot felhozom.
Agyon lonenek mint egy kutyát 😀 pedig csak azt csináltam amit a másik is akart soha semmi olyat nem csináltam senkivel amit ő nem akart volna.
Mikor ismerkedem akor is muszaly ezt a témát atugrani vagy hazudni hogy nem 14 volt hanem 19
Mert különben esélyem drasztikusan csökken. Családom is utal vegulis azért amiket csináltam
Elviselnek mellettem vannak a gyerek miatt. de nem igazan kedvelnek .
De igazából minden mindegy, ameg a lányom szeret tok mindegy mennyien utalnak .
Szexet meg valahogy talál az ember jobb hijan fizetni kell mert nincs más mód ez van .
Úristen.......
A " barátság extrákkal" alatt azt èrted, hogy szex kapcsolat? Amiben nincs szerelem, igaz??
Hát elárulom neked, a legtöbb, főleg idősebb nő nem a szexre vágyik, mint a fèrfiak, hanem szerelemre, rendes kapcdolatra. Főleg hogy fogytán az idő...
Ès a legtöbb nő csak szerelemből tudja igazán èlvezni a szexet.
109#a baratsag extrákkal talán kicsit több mint a szexkapcsi.
Nem vagyunk gépek vagy állatok lehet barátkozni lehet szivesegeket tenni smarolni olelkezni is közös program is belefer néha néha.
Volt kb 5 ingyen kapcsolatom életemben akikel szex is volt . 3 felnot idősebb nővel. volt 1 1 szex
Egyikkel 4 év kihagyás után volt 2. szex . Valahogy abbamaradt velük mert nem azt akarták mint én.es értük nem.voltam elég motivált mert vegulis akiért érdemes azért megváltozik az ember.
De legelső nekem egy 18 alati olyan lány volt aki csak ujjazni és nyalni engedte magát titokban.
Imádtam öt pedig egy nagy kis szemet.lada volt sok pasival kavart egyszere.
Igazi kicsi szőke szeplős nagyvárosi kis pi.csa volt de imadtam
Szüleinek azt hazudta kutyat setaltatni megy le és közben talizgatunk lépcsőházban titokban 1 évig. Hívott én meg mentem .
De amugy másokkal is ezt csinálta meg volt rendes barátja is közben.
Öt akarnám vissza 😀😅 csak o mar sehol exem a gyerek anyja elintezte hogy szóba se aljon velem. utalta öt mint a fene mert ameg terhes nem lett. ezzel a másik lánnyal is taliztam...
Szóval vegulis tudom hogy vannak ilyen nők/lányok csak még kéne találni csak piszkosul nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!