Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy egy okos és csinos, egy valóban jó nő előtt minden ajtó kinyílik?
#12! Gondolom, te lennél a jackpot 🤣
Nem hiszem, hogy bárkit megkaphat. A szépség is relatív és az okos nőket se szereti mindenki. Aztán emellett meg van egy csomó tulajdonság, ami meghatározza, kit kaphat meg. Hosszú kapcsolatban a belső is számít, ami meg az egyik embernek tetszik, azzal egy másik nem tudna együtt élni.
Egyébként én egy ilyen nőt se ismerek. Te 2 példát írtál. Abból az egyikre az általad említett 2 feltételből 1 már nem is volt igaz. Legalábbis én egy érettségit nem neveznék valami magas iskolának.
Nem nem. Nem arról beszéltem, hogy egy ilyen kategóriájú nő leáll a pénz meg a hatalom miatt bárkivel. Én arról beszélek, hogy egy ilyen nő simán találhat extrém okos, művelt, intelligens és mellesleg brutál jóképű férfiakat is. Nem arról beszéltem hogy eladná magát, hanem normál érzelmi vonalon is korlátlan lehetőségek közül válogathat.
Tegnap voltam az OBI árúházban, és láttam egy nagyon ritka szuper külsővel egy 50 körüli nőt. Volt egy kb. 18 éves fia, meg ott volt a férje is. Egyszerűen átlag felettiek voltak, annyira tökéletes harmóniát sugároztak, annyira passzos volt a külsejük is. Pl. az a nő nem váltotta aprópénzre az adottságait. Le a kalappal előtte, gyönyörű család voltak.
Én azt nem értem, hogy egy nőnek ezer meg ezer lehetősége van a minőségi életre, de nem k*rva módon. Értem itt a párkapcsolatot. Aztán azt látom hogy minimum a fele, ha nem a háromnegyede olyan durván mellé választ, hogy azt még kívülről is fáj nézni. Ha most nem megyek magasabb szintre maradok az átlagosnál, ott is elképesztő
hogy mennyire mellé lőnek a nők. Engem az érdekelne hogy miért? Egy ismerkedésnél mi zajlik le bennük? Miért nem ismerik meg, vagyis miért nem akarják meglátni a pasi valódi arcát? Na mindegy, csak hangosan elmélkedtem.
18. Végre megérkezett a személyeskedő vonal! Hogy én milyen ligában játszom az nem kötöm az orrodra. A helyesírásom? 😂
Jól képzettség? Hát ezt meg tényleg ne firtassuk, már nekem lenne rangon aluli. Azért köszi! 👍
Vissza a kérdésemhez, mert látom te túlképzett helyesírási zsebszótár nem tudod értelmezni a saját korlátaidtól.
Ki mondta hogy nem érzelmi alapon nyugvó kapcsolatról beszélek? A kérdésem az, hogy ha van egy tökéletes nő, az miért választ alul? Értsd úgy, hogy már az első pillanatban látszik hogy rossz az egész. Ő fut a férfi után, majd később kihasználják őt. Meg lenne mindene ahhoz hogy a felső polcról válogathatna érzelmi alapon is. Így már okés?
Az én életemet ne féltsd, a feleségem nagyon jól választott! A kérdésem nem rólam szól.
A helyesírásomra sem volt még panasz, se a stilisztikámmal. 🙂
A kötekedő emberek szavait megtiszteltetésnek veszem. Vajon miért? 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!