Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy egy okos és csinos, egy valóban jó nő előtt minden ajtó kinyílik?
✴️ AdOtT SzEmÉlYEk UtÁnZáSáN KíVüL ÁlTaLáBaN MáSrA NeM KéPeS
✴️ EzÁlTAl A TáRsAdAlOm ElItJéBe TaRtOzÓnAk ÉrEzHeSsÉk MaGuKaT
Teljesen mindegy ki mit hisz, a lényeg a hitben van! Azzá válsz amiben hiszel. A minősége meg olyan lesz, mint ami a hite mögött van!
Az agymosott kifejezést nem a hit találta ki hanem az egó. Az egó nem megelégszik hanem kielégül. Ha betol oda hogy agymosottnak gondolha a másik embert, akkor kielégül. Minden tudás nélkül.
Én is szoktam használni az "agymosott" szót, csak inkább belső monológokban. Ellenben annál inkább megkapom a külső környezetemtől ezt a jelzőt, ha egy kicsit is tovább gondolom a dolgokat, esetleg tovább látok egy sablonos világképnél. Azt felejtik el, hogy a gondolkodás egy aktív folyamat, akkor viszont én egy "aktivista" vagyok! 😋 Hinni a templomban⛪ kell, szokták mondani, akarni meg a vécén🚽! Hinni sok mindent lehet! Hinni lehet, hogy Superman leszáll az égből és megment mindenkit! Feljebb megyek: a BIZONYOSSÁG az már nem csak a hitről szól, az már TUDÁS is!
Hangsúlyozni azért érdemes a dolgokat (ha nem is gyakran/gyakorian:), mert az ember gondolkodásvilága képlékeny és formálható, legalábbis bízzunk benne!
Tudom milyen, amikor gondolatokba kapaszkodik az ember, ez az oldal is voltaképpen azért van, akkor miért tagadnánk meg a lehetőséget a fejlődéstől, amíg lehet?
Incel Vice vincellér pince válasza:
"Itt a kölnije, itt a rúzsa.
Õ meg elszökött. Szép kis múzsa.
Meg se ihletett, úgy elhúzta
Innen a csíkot, hogy csak na!
Ma lesz - ó, yes - az a nap,
Mikor nem jutok nõhöz.
Nem, de szóhoz sem!
A szerelem, mint egy rossz elem
Kimerült és kiderül, hogy lyukat mar a szívemen."
Mi van, nem megy a helyesírás, nem tudsz írni?
Akkor miért voltál ⭐5-ös irodalomból?
javítva:
Incel Vince vincellér pince válasza:
"Itt a kölnije, itt a rúzsa.
Ő meg elszökött. Szép kis múzsa.
Meg se ihletett, úgy elhúzta
Innen a csíkot, hogy csak na!
Ma lesz - ó, yes - az a nap,
Mikor nem jutok nőhöz.
Nem, de szóhoz sem!
A szerelem, mint egy rossz elem
Kimerült és kiderül, hogy lyukat mar a szívemen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!