Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az hogy egy okos és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy egy okos és csinos, egy valóban jó nő előtt minden ajtó kinyílik?

Figyelt kérdés
Tehát ha van egy fiatalos, csinos, jó alakú, szép arcú nő aki iskolázott, vág az esze, akkor bármilyen férfit megkaphat? Választania, válogatnia kell és a legmagasabb szintekről is sorban állnak érte? Határ a csillagos ég?

2023. júl. 20. 12:57
 211/217 anonim válasza:
dec. 23. 17:02
 212/217 anonim ***** válasza:

Kezdjük az évet...

"Férfikén engem is rengeteg nő utasított vissza .

Én nagyon szerettem az adott nőt meghódítani , mind ezt mindig csak is komoly szándékkal tettem , tehát engem az alkalmi kapcsolat soha nem vonzott ! Általában mindig sikerült eljutnom az ismerkedési fázishoz , kellemesen tudtam társalogni kedves , csinos , művelt hölgyekkel , mindaddig még ki nem derült hogy nekem mi a legmagasabb iskolai végzettségem , mivel foglalkozom s mennyit keresek átlagosan ?!

Amikor ezek a tények ki derültek rólam , ekkor szinte kivétel nélkül , volt mikor igen agresszívan le pattintottak azonnal !

Ezen hölgyek számára , én " csak egy szakmunkás férfi voltam !

Érdekes , ameddig ez ki nem derült számukra , addig jókat beszélgettünk különböző témákról , nagyokat nevetve , látszólag jól érezték velem magukat . De utána ? - egy agresszív sárkánnyá változtak , tisztelet a kivétel alól !"

"A pénz. Pénzzel gyakorlatilag minden más is jön. Párkapcsolat, szépség (ha költesz plasztikára, szépészeti kezelésekre), egészség, hisz van pénzed egészséges életmódra és jó orvosokra, tartalmas hobbik, pszichológust is tudsz rendszeresen fizetni, aki a mentális egészségedet lendíti előre, lehetőségek tárháza. Pénz, pénz, pénz."

"Igen, valószínűleg ez állhat a Hegylakó döntése mögött. Ha sorra halnak meg mellette a szerettei, barátai, ezáltal nincsenek meg a régi kapcsolatai és hozzám hasonlóan nincs kivel felidézze a régi emlékeket, akkor úgy érezheti, nincs értelme több száz évig élnie.

Vele ellentéteben én (még) élvezem a pár éves és új kapcsolatokat, élményeket is. Talán ez az, ami életerőt ad az embereknek öregedés mellett is.

A pénz jó, ha van, valóban sok mindent elérhető tesz, ám az még nem minden. Lásd pl. azon sztárokat, akik egy bizonyos anyagi szint és/vagy ismertség felett már félnek, nem őket akarják az emberek, hanem a pénzt és a csillogást, vagyis a népszerűségükben fürdeni velük. Több életrajzi könyvet olvastam, ezt sokan említik."

(2025.01.03.)

jan. 3. 13:35
 213/217 anonim ***** válasza:

"A kígyó úgy tüntette fel a szent párnak, hogy csak nyernek, ha Isten parancsát áthágják. Isten nyomatékos utasítása ellenére Éva megkóstolta a tiltott fa gyümölcsét, majd Ádámot is megkínálta azzal."

"Isten nyomatékos utasítása ellenére Éva⚠️ megkóstolta a tiltott fa gyümölcsét, majd Ádámot is megkínálta azzal." 🐍🍎💁🏻‍♀️

"Isten nyomatékos utasítása ellenére Éva⚠️ megkóstolta a tiltott fa gyümölcsét, majd Ádámot is megkínálta azzal." 🐍🍎💁🏻‍♀️

[link]

jan. 3. 13:42
 214/217 anonim ***** válasza:
Ne hagy magad Ádám, Éva hülye mint a SEGG, a saját egója után megy, TE vagy a VEZÉR, TE vagy az ÚR a házban! Enélkül csak egy megalázott Csicska vagy!
jan. 3. 13:45
 215/217 anonim ***** válasza:
Ezek a nők csak akkor tanulnak ha mindent elveszítenek! Veszítsenek is el mindent! Pénzt, paripát, fegyvert! Máskülönben nem tanulnak! Csak használják és "Bolondnak" állítják be a férfit (az arany tojást tojó tyúkot🐓🪙), úton-útfélen megalázzák, közben kedvesen hazudoznak! Az igazi Nő Jeanne d'Arc⚔️ volt, aki SZENT volt, aki nem árulta el az elveit SENKIÉRT és SEMMIÉRT, inkább meghalt! Az ilyen Nő igazán szeret, nem egóból cselekszik!
jan. 3. 13:55
 216/217 anonim ***** válasza:

Fáj az igazság, ugye?!

[link]

[link]

[link]

febr. 7. 12:59
 217/217 anonim ***** válasza:

[link]

🤣🤣🤣 🤟🤡

[link]

febr. 9. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!