Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy egy okos és csinos, egy valóban jó nő előtt minden ajtó kinyílik?
Na jó, a Végítélettől már 16 évesen beborzongtam, az teljesen komoly dolog!
☝️😐
"Az én részemről. Felháborít hogy ki vannak kiáltva áldozatnak, ők a mártírok minden fronton, ők semmiről sem tehetnek, ők szentek és jók."
Meg amivel megindoklod, kiegészíted...
"Cohen's song tells a story of broken love, true love remembered and mourned, guilt, penance, and of finding peace. The song's thematic content is oddly fitting for its history. The song's constant refrain, "HALLELUJAH", takes the listener through a journey of pain, joy, suffering, and celebration."
💔🖤💛
"Cohen dala a megtört szerelemről, az igaz szerelemről, amelyre emlékeznek és gyászolnak, bűntudatról, bűnbánatról és a béke megtalálásáról mesél. A dal tematikus tartalma furcsán illik történetéhez. A dal állandó refrénje, a "HALLELUJA" a fájdalom, az öröm, a szenvedés és az ünneplés útján viszi végig a hallgatót."
Öntsd ki a halakat a tévéből, nemsokára kezdődik a Sztárbox! 📺💦🐟🐟🐟
📺🥊🩸😫💦🥊
(⭐RTL, 19:00⭐)
Egy kis háttérzene az összecsapás mellé, elvégre vasárnap☀️🙏⛪ van!
YEAH⚠️
XYZ-Man Pap-pa⚠️
Velem soha nem lesz ki-k*rva, öhö😄, 👶🍼⚠️
Azt sem tudom mit képzeltek magatokról l0tyók⚠️⚠️
Odalépek és olyan POFONT🥊✨ adok, hogy ketté-szakad-a-🫦tok⚠️⚠️⚠️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!