Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy egy okos és csinos, egy valóban jó nő előtt minden ajtó kinyílik?
Figyelt kérdés
Tehát ha van egy fiatalos, csinos, jó alakú, szép arcú nő aki iskolázott, vág az esze, akkor bármilyen férfit megkaphat? Választania, válogatnia kell és a legmagasabb szintekről is sorban állnak érte? Határ a csillagos ég?2023. júl. 20. 12:57
111/207 anonim válasza:
Hát nem látod? Ott vannak a klipben! 🤣🤣🤣
112/207 anonim válasza:
Ma reggel csináltam a képet, szóval jogvédett Copyright! 😉
113/207 anonim válasza:
Szia, meghívhatlak egy lángosra? 😋
114/207 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót: nem csinos nő, de messze jár már! 😪💔
Ezeket az embereket nem lehet komolyan venni, mert mindent széttrollkodnak! 🧟♂️🧟🧟♀️
115/207 anonim válasza:
Mondjuk ha beindítanál egy jó kis világvége vagy társadalomkritika témát, lehet hogy rárepülnék mint 🪰 a 💩ra!
116/207 A kérdező kommentje:
Most nincs hozzá kedvem! A vége annak a kérdésnek is a nők bírálata lenne.
2023. nov. 11. 10:18
117/207 anonim válasza:
Mármint az én részemről vagy kinek a részéről?
Nekem szinte csak női barátaim voltak/vannak, azért érdekes lenne!
Bár, minden elképzelhető, főleg itt a Gyakorin! 😉
118/207 A kérdező kommentje:
Az én részemről. Felháborít hogy ki vannak kiáltva áldozatnak, ők a mártírok minden fronton, ők semmiről sem tehetnek, ők szentek és jók.
2023. nov. 11. 10:32
119/207 anonim válasza:
Mi? Hogy tessěk? Hogy te bîrălnâd a nôket?
Na ezzel most megleptěl! Hogy kell billentyůzetet văltani? Bocsi tabletrôl vagyok! :)
120/207 anonim válasza:
Bíráld inkább az asszonyomat hogy így kicseszett velem és szenvedek mint a kutya! (Pedig akkora páros lehettünk volna!😢)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!