Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az hogy egy okos és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy egy okos és csinos, egy valóban jó nő előtt minden ajtó kinyílik?

Figyelt kérdés
Tehát ha van egy fiatalos, csinos, jó alakú, szép arcú nő aki iskolázott, vág az esze, akkor bármilyen férfit megkaphat? Választania, válogatnia kell és a legmagasabb szintekről is sorban állnak érte? Határ a csillagos ég?

2023. júl. 20. 12:57
 201/207 anonim ***** válasza:

Nagyon köszönjük ezt a hozzászólást! 🙏

"Először nyilván a mai világban "tilos" kimondani, de szerintem a nők nem annyira okosak, mint a férfiak, életemben nem találkoztam olyan nővel, aki megközelítette volna a legértelmesebb férfi ismerőseim szintjét.

Inkább azt látom, hogy nők többsége teljesen átlagos képességekkel bír, ha sokat tanulnak, nyilván vmennyire tájékozottak lesznek, de akkor is nehezen megy nekik a logikus gondolkodás, önkritika, és nagyon ritkán van kreatív ötletük.

(mondjuk ezt sztem ezen az oldalon is látszik: a legtöbb itteni nő borzasztóan túlbecsüli a képességeit, de inkább csak arrogánsak, mint okosak).

Aztán...a mai világ is a nők negatív tulajdonságait erősíti. Azt látom, hogy a mai nők többsége azt lesi, min tud megsértődni és felháborodni, azaz borzasztóan gyerekesek, párkapcsolatra nem igazán alkalmasak.

Önállóbbak, intelligensebbek nem lettek, csak hisztisek arrogánsak és gyerekesek."

(Természetesen a KIVÉTEL mindig erősíti a szabályt!)

okt. 25. 20:12
 202/207 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon fontos rész!

"𝔸𝕫𝕥𝕒́𝕟...𝕒 𝕞𝕒𝕚 𝕧𝕚𝕝𝕒́𝕘 𝕚𝕤 𝕒 𝕟𝕠̋𝕜 𝕟𝕖𝕘𝕒𝕥𝕚́𝕧 𝕥𝕦𝕝𝕒𝕛𝕕𝕠𝕟𝕤𝕒́𝕘𝕒𝕚𝕥 𝕖𝕣𝕠̋𝕤𝕚́𝕥𝕚. 𝔸𝕫𝕥 𝕝𝕒́𝕥𝕠𝕞, 𝕙𝕠𝕘𝕪 𝕒 𝕞𝕒𝕚 𝕟𝕠̋𝕜 𝕥𝕠̈𝕓𝕓𝕤𝕖́𝕘𝕖 𝕒𝕫𝕥 𝕝𝕖𝕤𝕚, 𝕞𝕚𝕟 𝕥𝕦𝕕 𝕞𝕖𝕘𝕤𝕖́𝕣𝕥𝕠̋𝕕𝕟𝕚 𝕖́𝕤 𝕗𝕖𝕝𝕙𝕒́𝕓𝕠𝕣𝕠𝕕𝕟𝕚, 𝕒𝕫𝕒𝕫 𝕓𝕠𝕣𝕫𝕒𝕤𝕫𝕥𝕠́𝕒𝕟 𝕘𝕪𝕖𝕣𝕖𝕜𝕖𝕤𝕖𝕜, 𝕡𝕒́𝕣𝕜𝕒𝕡𝕔𝕤𝕠𝕝𝕒𝕥𝕣𝕒 𝕟𝕖𝕞 𝕚𝕘𝕒𝕫𝕒́𝕟 𝕒𝕝𝕜𝕒𝕝𝕞𝕒𝕤𝕒𝕜. 𝕆̈𝕟𝕒́𝕝𝕝𝕠́𝕓𝕓𝕒𝕜, 𝕚𝕟𝕥𝕖𝕝𝕝𝕚𝕘𝕖𝕟𝕤𝕖𝕓𝕓𝕖𝕜 𝕟𝕖𝕞 𝕝𝕖𝕥𝕥𝕖𝕜, 𝕔𝕤𝕒𝕜 𝕙𝕚𝕤𝕫𝕥𝕚𝕤𝕖𝕜 𝕒𝕣𝕣𝕠𝕘𝕒́𝕟𝕤𝕒𝕜 𝕖́𝕤 𝕘𝕪𝕖𝕣𝕖𝕜𝕖𝕤𝕖𝕜."

okt. 25. 20:18
 203/207 anonim ***** válasza:

"Uraim!

Tegyék a szívükre a kezüket, s valljanak színt! Hányszor fordult elő az életükben, hogy Bob Marley "No Woman, No Cry" című számát bömböltetve arra jutottatok, hogy bizony valóban könnyebb lenne a nők nélkül?

Férfiasan bevallom, hogy az én életemben volt jó néhány ilyen alkalom, még úgy is, hogy minden csalódottságom ellenére őszintén tiszteltem a női nemet. Viszont van az a pont, amikor az ember azt érzi, hogy lehet, nem neki valók a párkapcsolatok, hogy bármennyire is szeretné, nem érti a szebbik nemet, és úgy általában sok neki az érzelem meg a vívódás, a csaták, a viták, az egyet nem értések.

Elvált ember vagyok, és volt pár nagyobb szakításom is, melyek végén újra meg újra kiégtem, reményt vesztettem. Csalódtam magamban és azokban a hölgyekben is, akiknek a szívemet adtam. Szomorú voltam, mert együtt, közösen elszúrtunk valamit, ami egyébként hosszú évekig jól működött, ami szép volt, és sokat adott.

Letargikus állapotomban a legtöbbször oda jutottam, hogy jól vagyok én így magamnak. Én és a gyermekeim, a kutyám meg a cégem és a küldetésem. Elég ez is egy teljes élethez, nem?

Aztán ahogy telt az idő, úgy szűkült be körülöttem a világ, s szürkültek el a hétköznapok. Hiába vártam volna napközben, nem érkezett egyetlen kedves üzenet vagy sms sem. Nem hívott senki, hogy ne felejtsek el beszaladni a kisboltba hazafelé, nem figyelmeztetett senki, hogy időpontom van a fodrászhoz, nem kaptam már dühös hívást, hogy mit csinált a kutya a kertben, mire a kedvesem hazaért.

Otthon a csend fogadott. Nem volt mosoly, nevetés, senki nem kérdezte, hogy "Milyen volt a napod?", s ha mesélni akartam volna, akkor is csak a négy fal fülelt. A győzelmeimet és a bukásaimat egyedül éltem meg. Egy idő után értelmét veszítette a siker és a pénz, hiszen abból hiába volt egy szép adaggal, úgysem volt kivel megosztanom.

Este egyedül jártam futni, mikor hazaértem, akkor pedig senki nem korholt, hogy a szennyeskosár mellé dobtam az izzadt ruhát, vagy hogy kilocsoltam a kádból a vizet.

Egyedül vacsoráztam. Ha pedig nem volt jó az étel, legfeljebb magamban moroghattam, majd egyedül elpakoltam a vacsora romjait, s ücsöröghettem tovább egyedül a családi összebújásra tervezett kanapémon.

Az igazi tortúra pedig a lefekvés volt. Férfiként hiányzik az embernek a testiség, emberként pedig már maga az érintés is, de ami még ennél is rosszabb az az, hogy nem hallod a másik megnyugtató szuszogását, és nem érzed a jelenlétét.

Másnap egyedül keltem. Egyedül reggeliztem. Magamban beszélgettem, s útnak indultam dolgozni annak a biztos tudatában, hogy délután ugyanez ismétlődik majd meg, hiszen senki nem vár haza!

Egy idő után, amikor már eleget szenved a lékek, a Bob Marley-számból szerzett magabiztos meggyőződés elpárolog, a férfi pedig felismeri, hogy egyedül nem más, mint egy félkarú óriás.

Nem maga a gondoskodás, a kiszolgálás, a szex vagy a szórakoztató társaság hiányzik, hanem az a női energia, ami mindezt és még ennél sokkal többet foglal magában! A jelenlét, ami olyan éltető erővel bír a férfiszívre, mint növényeknek a tápoldat, az oldalborda, aki nélkül a test talán működik, mégsem funkcionál!

A csalódások, a viták és konfliktusok után lehet a női nem jelenléte elől menekülni, de nem érdemes! Olyan ez, mintha az ember újra meg újra megtagadná a sorsát. Árnyékként él addig, míg el nem fogadja a neki szánt végzetet, mint ahogy a szerető nő nélkül sem lehet soha teljesen önmaga egy férfi! Velük és általuk teljesedünk ki, s csak tőlük igazán szép az élet!" (Felföldi József)

És ezt nagyon jól tudjátok, hogy rohadnátok meg!

Remélem 10.000-szeresen visszakapjátok amit nekünk "adtatok", pontosabban, amit BELŐLÜNK ELVETTETEK!!!

És akinek nem inge, ne vegye magára!

okt. 27. 18:42
 204/207 anonim ***** válasza:

Ismerős?? Egy "örök" klasszikus! ✌️😊

https://www.youtube.com/watch?v=eLDlqb0WMyM

okt. 27. 18:48
 205/207 anonim ***** válasza:

Nagyon viccesek! Pörgess vissza egy pár napot! 🫢🫣

[link]

nov. 3. 20:10
 206/207 anonim ***** válasza:

Aaaaz IGEN!!!! 👏👏👏

Te mit bűvészkedsz, Te Pernahajder???! 😵 🥹 😅

[link]

nov. 27. 12:32
 207/207 anonim ***** válasza:

Ezt is töröljétek! Már nem lehet semmit se írni, mert működik a tényellenőrzés!

"Békében és biztonságban vagyok!"

nov. 27. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!