Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy egy okos és csinos, egy valóban jó nő előtt minden ajtó kinyílik?
"Ma már mindenre ráhúzzák hogy összeesküvés elmélet! Ezzel pont hogy utat adnak a rossznak."
Ez pont így van! Engem meg pont ez érdekel, hát mit csináljak?!
Mármint nem a ráhúzás, hanem a ténye annak hogy mi igaz és mi nem! §📜⚖️
"Az van hogy egyedül vagy a világban, egyedül vagy a fejedben."
Arra már rájöttem! Konkrétan világ-életemben ez történik!
"A személy maga dönt hogy mit fogad be, az árát úgy is meg kell fizetni. A hitetlenségnek, a konzumidiótizmusnak is meg van az ára."
Remélem is! 🙏
"Nem kell meggyőzni senkit, soha, soha ne tedd!"
Erre azért nem mernék megesküdni hogy így működök!
De arra azért már rájöttem hogy aki 7 lakat alatt tartja a szűrőjét, azon szinte lehetetlenség áttörni!
Azért mondom hogy "szinte", mert vannak sikerélményeim, komoly erőfeszítések árán! ⚔️🛡️💪 🏆
Azért is vagyok itt, hogy ragadjon rá valami az emberekre!
Én se "csak úgy" kaptam, meg kellett dolgoznom érte!
"Mert aki kér, mind kap, és aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik." (Máté 7:8) ☝️📖
Én meg a kutatáson és az észosztáson kívül máshogy úgyse értek! (Ikrek aszcendens, stb.)
Na jó, egy kis lángossütéshez meg ilyesmihez! 😋
Most például koviubit🥒 akarok elrakni!
Én ilyen kis "tündér" háziasszonyka vagyok! 👩🏽🍳💃🏽🧙🏽♀️
Valami kemény, pasis NŐ való nekem! 💪🏾🧔🏾♀️
ÁH, NEEEM!! 😄
Zolikám, most elinduljak, ne induljak, vagy mi a ferde f@sz legyen??
(A gumik még puhák, a cipőm tiszta!)
"Maradok a kérdésedben szereplő gyerekkornál.
Apám, X cég alvállalkozójaként JÓL keresett. Sosem volt gondunk olyan dolgokkal, mint amikről az osztálytársaim panaszkodtak. Pl.: nem telik kajára, 2 hete nincs meleg víz, mert nem jó a bojler, apa ideges és piál a munkanélkülisége miatt, nincs pénzük osztálykirándulásra,..."
A verést és az alkoholizálást kifelejtette. Jó apai mintát kaptam!
Mai TOP komment és hozzá egy kép!
"A nők nem tisztelik a szegény és kisfarkú pasikat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!