Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy egy okos és csinos, egy valóban jó nő előtt minden ajtó kinyílik?
"Most mindegy hogy melyiknek a kezdőbetűjét írom le, akár becézés is lehet!"
Mármint hogy hogy melyiknek? Több is van? :D
Ez csak a sok közül egy tipp? Mire véljem? Beleállok, szóval nem hagylak! :)
Hát mondjuk ahogy én szólítanálak, ha az lennél! Találd ki, ha ennyire tökös gyerek vagy! De már írtam a kezdőbetűt, az lenne! Válasz még nem érkezett. Nincs gumiszőnyeg, tételezzük fel hogy így küzdünk meg!
Ha mégis így van, jó szarul jött ki a lépés, de élvezem! ;)
Régóta vágyom már erre!
És privátot ír, annyira éreztem hogy nem mer beleállni, szóval nyertem? :)
És én kérdeztem előbb, de választ még privátban se kaptam! :P
Akkor ezt könyveljük el vereségnek?
Én pont ezért írtam korábban, hogy ő a műmelles kérdés kiírója, az is folyton félremagyarázott :")
Annyira felismerhető!
"Válaszolhatsz erre a levélre a publikus oldalon is."
Akkor ismerhetnél már annyira, hogy nem privátba fogom írni, bár nagyon lojális tudok lenni, a közösbe kezdtük és ott tettem fel a kérdést, oda is vártam a választ. Az más dolog hogy provokatíve kiírtam lehetőségként a privátot, mert kábe erre is számítottam! :) Jajj-jajj bizony, pedig nem is kell annyira felfedni magad, csak egy igen választ várok! Jóóó, akkor privátban! Fair-play? A közösbe kezdtük! Tatami? Azon kung-fuznak? Szokás azt porszívózni?
Elfogadom. Tudod mikor lennél igazán faszagyerek?
Ha leírnád a keresztnevem kezdőbetűjét!
Akkor talán szégyenemben el is futok, csak ezt a témát nem akarom látni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!