Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan feküdjek le az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feküdjek le az exemmel ha utálom de le kell?

Figyelt kérdés

Szükségem van bizonyos támogatásokra tőle, kb "ég a ház", segítség kell és senki nincs erre. Kb ugy kell elképzelni mintha utcán lennék. Nem, csak fiktív példa ugyan, de amig nem állok talpra, az exre számithatok csak mert mindenhogy vissza akar csábítani, vagy csak megkapni az egója miatt, mert sérti hogy elhagytam, és rajta van nagyon hogy helyre álljon az önérzete. Hogy az "övé"lehessek, meg esetleg szórakozzon velem.

Kényszerhelyzetben vagyok amire ő megoldás lenne.

De értelemszerűen csak úgy tudom segítségre bírni, ha nyújtok is magamból.

Amivel semmi gond nem is lenne, csak épp utálom..

Hogy tegyem magamban félre az utálatot a személyeskedést, és hogyan csináljam tisztán érdekből?

2023. ápr. 8. 07:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/115 A kérdező kommentje:

Ez azért komplexebb. Amire szükségem van azt az exem tudná biztosítani. Mindennel nyert ügyem lenne. Az az egy a bökkenő csak az egészben, hogy utálom min a szrt. De mivel ismerem is ezért a lépéseit is ki tudom számítani tudom mit várhatok mitől tartsak mitől nem. Mindent.

De megnyugtatok mindenkit lehet nem fog ez nekem menni. Annyira hatalmas bennem a gyűlölet hogy így mqgamba nézve nekem ahhoz is nagy erő kell, hogy egyáltalán ránézzek és meglássam a képét. Ha meg elkezdene beszélni rólam rólunk, szerintem fel is robbannék. Ezt szerintem nem fogom tudni leküzdeni.

De hogy is mondják? Amíg nem fáj eléggé nem fogsz lépni. És határokat járok már a kínban is.

2023. ápr. 8. 10:17
 42/115 anonim ***** válasza:
88%
Van valami függőséged, ezt tudja biztosítani az ex ingyen, ugye erről van szó?
2023. ápr. 8. 10:18
 43/115 A kérdező kommentje:

Mondhatjuk bárminek.

(Nézd azt pl hogy le kell vinned egy szekrényt és ehhez hivsz vkit segítségül. Akkor ez függőség?

Csak vmi hülye példa volt.)

2023. ápr. 8. 10:25
 44/115 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok amik engem meghaladnak. De őt nem.
2023. ápr. 8. 10:27
 45/115 anonim ***** válasza:
88%

Sz'al bűncselekményekben vagytok benne, szép.

Majd ha elkapnak, hogy segítettél neki, a társa voltál, akkor magadra vess!

2023. ápr. 8. 10:45
 46/115 A kérdező kommentje:

Nem bűncselekményben vagyok benne.

De köszi a válaszokat. Nem tudtam leküzdeni magam. A 2 kínlódás közül még mindig az exemmel lenne a nagyobb kín találkoznom, de még beszélni is. Nem szigszalagozhatom le a száját. Úgy néz ki, még annyira nem szenvedhetek akkor amíg én ezt tartani birom.

2023. ápr. 8. 10:59
 47/115 anonim ***** válasza:
91%
Normálisan, vagy bepiálva, bedrogozva. Szét teszed a lábad és beléd nyomja, hogyan másképp? 🙄🤔
2023. ápr. 8. 11:38
 48/115 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, te idióta vagy, pszichés zavarral küzdesz, üldözési mániád van, törvénybe ütköző dolgokat teszel? Minek akkor a jogászcsapat, meg ez a ködösítés az ex kapcsolatrendszere körül? Eh, elengedtem, nem vagy ép🤦‍♂️
2023. ápr. 8. 11:46
 49/115 anonim ***** válasza:
82%

Ezen örlődsz?

Te akarod nem Ő. Csak ugye jobb ráhárítani a másikra.

2023. ápr. 8. 12:02
 50/115 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi támogatást szeretnél, hogy nézel ki?

Írj privát és megoldjuk.

2023. ápr. 8. 12:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!