Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan feküdjek le az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feküdjek le az exemmel ha utálom de le kell?

Figyelt kérdés

Szükségem van bizonyos támogatásokra tőle, kb "ég a ház", segítség kell és senki nincs erre. Kb ugy kell elképzelni mintha utcán lennék. Nem, csak fiktív példa ugyan, de amig nem állok talpra, az exre számithatok csak mert mindenhogy vissza akar csábítani, vagy csak megkapni az egója miatt, mert sérti hogy elhagytam, és rajta van nagyon hogy helyre álljon az önérzete. Hogy az "övé"lehessek, meg esetleg szórakozzon velem.

Kényszerhelyzetben vagyok amire ő megoldás lenne.

De értelemszerűen csak úgy tudom segítségre bírni, ha nyújtok is magamból.

Amivel semmi gond nem is lenne, csak épp utálom..

Hogy tegyem magamban félre az utálatot a személyeskedést, és hogyan csináljam tisztán érdekből?

2023. ápr. 8. 07:15
 81/115 A kérdező kommentje:

Akik itt kikelnek magukbol az mind retteg.

Akik nem, azok meg nem. Mindenki önmagát adja.

Akik lemennek alpáriba, azok is.

Amugy nem anyagi támogatás kell főleg. Az se jönne soha rosszul, de nem ez mozgat. A legtöbb pasi meg csak ennyit tus h pénz pénz. Ez nekem nem opcio. Pénzhez nem kéne az exem. Soha nem is pénz alaoon voltam vele.

2023. ápr. 8. 14:54
 82/115 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert kapcsolatrendszere van, de még vele voltál addig sem segített, most szerinted szex miatt fog? Nem te használnád ki őt, hanem fordítva.

Más pasik is léteznek, akik megtennék érted azért mert szerelmesek lennének beléd.

Olyan nincs, hogy ledominálod, ő teszi azt veled. Csak nem fogod fel.

Nekünk mindegy, hogy kifexek neki vagy sem, te írtad, hogy utálod. Na, de ha valamihez szükséges ennyire, akkor próbáld meg, bár 99,99% hogy abban nem lesz segítségedre.

2023. ápr. 8. 14:59
 83/115 anonim ***** válasza:
100%
Fejtsd már ki bővebben, annyira homályosan fogalmazol. Így meg nem lehet tanácsot adni, hogy oldhatnád meg. Anélkül, hogy lefekszel az exeddel.
2023. ápr. 8. 15:05
 84/115 anonim ***** válasza:
100%

"Ha bármit akarok bármelyik extől itt a nők egyből kifordulnak magukból. Kis senkicskék;)

Ezért is imádom a pasikat. Ők nem görcsölnek :D"

Már ne is haragudj, de ide nem csak nők válaszolnak hanem férfiak is. És szerintem nem én vagyok itt az egyetlen férfi, aki szerint ritka szánalmas és visszataszító amit művelsz, az alpári igazából pont te vagy ebben a helyzetben.

36F

2023. ápr. 8. 15:27
 85/115 anonim ***** válasza:
100%
Mitől kéne rettegnünk? Mi megoldjuk a gondjainkat nem úgy mint te hogy csak csicskát keresel.
2023. ápr. 8. 15:29
 86/115 A kérdező kommentje:

Nem irtam olyat hogy amig vele voltam ne segitett volna.

Szakitásnál egyenesen meg akart venni is.

És mar segitélett szakítás utá is csak mert átvertem hogy szóba állok vele. Azt hitte több lesz.

Manipulácios szakaszban van most is.

Az a rész amikor udvarolnak és lehoznák a csillagokat.

Miután segített(amivel próbált helyből vissza is élni..) és otthagytam, akkor még ő lett majdnem megsértődve. Még vissza is szóltam hogy csak nem gondolod hogy ez miatt (amit nyújtott), nekem ellenszolgáltatni kéne? Mit képzel? Ez nem így műkődik.

Nem is ezt hitte hanem azt hogy majd ostobán összejövök vele hogy szórakozhasson. Csak ezt nem mondta. De tudom.

A buta nő stylt sokan beveszik.

Most már okosabb lesz mert tudni fogja hogy nem azért keresem mert elgyengültem volna :D

2023. ápr. 8. 15:31
 87/115 A kérdező kommentje:

85# és pl lomtalanitásnal ki viszi le a szekrényt, te nagy egyedüli gondmegoldó.

Írtam ezt a példát is. Lehet nem olvastad, vagy nem tudsz olvasni. Van amikor kell vki. Ezen nem vitázom.

2023. ápr. 8. 15:33
 88/115 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog neked segíteni!!!

Erre mérget vehetsz!

2023. ápr. 8. 15:33
 89/115 anonim ***** válasza:
100%
Nem igen latom at, ebben a szituacioban minek orulsz ennyire. Szerintem vegtelenul szomoru, amit itt eloadtal.
2023. ápr. 8. 15:34
 90/115 anonim ***** válasza:
97%

Átverted, vagy ő kihasznált volna téged (jó, ki is használt) és te azt hiszed, hogy most, mert te adsz neki p_nat, sz*p@st,@nált (amit adtál a múltban is) megfogja hatni?

Szekrény elmozdítása neked nem lehet szülők, testvérek, barátok, szomszédok, vagy valaki által, akit megfizetsz?

Te nem életképtelen vagy, hanem mentálisan sérült "ember" vagy egy kapaszkodó, lusta budos qrva! Szánalmas hányinger. Fúj.

2023. ápr. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!