Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárhatja tőlem, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatja tőlem, hogy ne feküdjek le mással?

Figyelt kérdés

A nőnek férje van, kissé már több van köztünk szerető, szexuális viszonynál.

Ő elvárja, hogy nekem ne legyen senki másom rajta kívül mert az neki mennyire nagyon rosszul esne.

De ha én mondom neki, hogy te meg akkor ne dugj a férjeddel, áááá háát azt kell heti 1-2x a békesség kedvéért, tudja, hogy szarul esik de azért persze csinálja.

Ezek alapján nem várhatja el tőlem, hogy ne feküdjek le mással nem igaz?

2016. aug. 8. 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Mindig a szerető húzza a rövidebbet, ezt eddig nem tudtad?

Nem tanultál mások hibájából? Majd a sajátodból akkor fogsz!

2016. aug. 8. 18:14
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem! Nincs hozzá joga! Akkor várhatná el, ha ő sem dugna a férjével.
2016. aug. 8. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
A szerető mindig megszívja.....jól rábacctam én is.
2016. aug. 8. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem várhatja el, hisz szexkapcsolatban vagytok. Viszont igazán nincs is köze hozzá, tehát ne mond el az alkalmi barátnője, s ezzel mindenki megnyugszik 😊
2016. aug. 8. 18:23
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

Ez egy rib.(@).nc, minden f.(@).szt csak magába akar, mert neki az mennyire rosszul esik, ha te máshova is tennéd. Ő bezzeg csodálatos, becsületes és hűséges. Nem, szerintem ő egy igazi tisztességtelen gerinctelen rib.(@).nc.

Ezt akkor tehetné meg elhagyná a férjét és tisztességes alapokra helyezné a kapcsolatát veled, csak te meg, na akkor elvárhatná tőled, de így semmit nem várhat el szerintem. Buta vagy, hogy ilyen nővel kezdtél. Én kérdőre vonnám, ha nem változtat az álláspontján akkor otthagynám. Ez egy tisztességtelen nő, veled szemben és a férjével szemben is, rib.(@).nc.

Fogalma sincs a tisztességről csak du(-)gni akar mindenkivel, a férjével békességből, veled meg azért mert gondolom jólesik neki.

2016. aug. 8. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs joga elvárni tőled.
2016. aug. 8. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira szeretne akkor nem feküdne le a férjével és otthagyná érted. Sajnállak,hogy ilyenbe vagy szerelmes.
2016. aug. 8. 18:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ez a bajom, hogy beleszerettem. De nem hiszem, hogy ezt még sokáig tudom tűrni.
2016. aug. 8. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
Ebből tanulsz. Lehet bármennyi férjes barátnőd, de ne legyél szerelmes. Ezek, csak akkor jók, békén hagyod és ha tele van a farkad, füttyentesz. Semmi szerelem.
2016. aug. 8. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Jogos vagy sem, ha megtudja, ki fog dobni.

Ha van egy kis eszed (és gericed), kidobod te.

Ha nagyon kell, buktasd le a férjénél. Legalább szabad lesz.

2016. aug. 8. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!