Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú nagyon tetszik nekem, sőt oda vagyok érte! Szűz vagyok de tudom hogy csak arra kellek neki. Nem tudom hogy le feküdjek-e vele, ti mit tanácsoltok? 19/L
Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 01:06
1/16 anonim válasza:
Szerintem meg varjal vele..bar ez attol is fugg h milyen a kapcsolatotok es miota ismeritek egymast..
2/16 anonim válasza:
Ennyiből? Ahogy jónak látod. A szüzességed nem olyan dolog, hogy később fájni fog, ha hiányzik, ugyanakkor rajtad múlik, megbánod-e. Nem az internet népének döntése.
23/F
3/16 anonim válasza:
Döntsd el, hogy lefekszel-e valakivel akinek csak arra kellesz. Nehogy azt hidd, hogy majd érétkelni fogja és emiatt beléd szeret. Jobb ha ilyen vadregényes romantikát kiversz a fejedből.:D
4/16 anonim válasza:
És az ilyen féreg srácoknak van barátnőjük.... tényleg kár élni...
6/16 A kérdező kommentje:
És ha netán belém szeret e miatt?
Vagy ha esetleg jól csinálnám el tudnám csábítani?
2015. febr. 5. 01:18
7/16 anonim válasza:
szomorú hogy ez kell a mai lányoknak és nem
az hogy szeressék őket.
8/16 anonim válasza:
Ennyitol ketlem h beled szeret..
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 5. 01:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!