Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan feküdjek le az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feküdjek le az exemmel ha utálom de le kell?

Figyelt kérdés

Szükségem van bizonyos támogatásokra tőle, kb "ég a ház", segítség kell és senki nincs erre. Kb ugy kell elképzelni mintha utcán lennék. Nem, csak fiktív példa ugyan, de amig nem állok talpra, az exre számithatok csak mert mindenhogy vissza akar csábítani, vagy csak megkapni az egója miatt, mert sérti hogy elhagytam, és rajta van nagyon hogy helyre álljon az önérzete. Hogy az "övé"lehessek, meg esetleg szórakozzon velem.

Kényszerhelyzetben vagyok amire ő megoldás lenne.

De értelemszerűen csak úgy tudom segítségre bírni, ha nyújtok is magamból.

Amivel semmi gond nem is lenne, csak épp utálom..

Hogy tegyem magamban félre az utálatot a személyeskedést, és hogyan csináljam tisztán érdekből?

2023. ápr. 8. 07:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/115 anonim ***** válasza:
21%

Legtisztább ha ezt leszögezed neki.

"Nézd, hajlandó vagyok ezt és ezt csinálni veled, bizonyos támogatás fejében. Tudod hogy szeretek veled lenni (tudjuk hogy nem de ez most mindegy), de tőlem komoly kapcsolatra ne számíts!

Ezzel tudatod vele hogy minkettőtök jól jár.

Ö remrnykedni fog majd hogy téged újra megkap mivel hogy megvesz, de te fair vagy, mert elmondtad hogy kapcsolatra, hosszútávra, komolyra nem kell.

2023. ápr. 8. 07:35
 2/115 anonim ***** válasza:
36%
Csinálni ilyen hulladék alja dolgot itt egy férfi, jönne a sok savanyú p.csától a hisztiroham....
2023. ápr. 8. 07:37
 3/115 anonim ***** válasza:
69%
Sehogy, add el a cuccaid amik még megvannak.
2023. ápr. 8. 07:53
 4/115 A kérdező kommentje:

Szó sincs komoly kapcsolatról a részéről sem. Azt, hogy sértve van az egoja, azzal h nem kap meg elhagytam, tudom csak kihasználni. Neki trófea lenne, hogy meg tud venni. Ami engem nem is zavarna, nőjjöm az egója akkor, nem az érdekel, csak a támogatás.

Engem az zavar hogy legszívesebben csak megveretném, és végignézném mosolyogva, és így hogy feküdjek le vele akkor. Úgy utálom kb mint a szrt. Nem mint férfit, a szex az jó, hanem mint embert. Mikir csak megszólal is már akkor is kéoen vágnàm

De az mindenképp le lenne egyeztetve hogy személyes dolgokról nem beszélünk. Mert akkor nem idegesítene fel.

De komolyan olyan lenne vele lennem, mintha magamat erőszakolnám meg.

2023. ápr. 8. 07:58
 5/115 anonim ***** válasza:
92%
Te jó ég, mindig van lejjebb... Kérdező, nem vagy normális! Ne itt vergődj, hajtsd el az exet, vakard össze magad, legyen már egy kis önbecsülésed! Ezt még olvasni is fájt! Kíváncsi lennék, mi a problémád valójában. Nincs mit enned vagy nem futja az ötödik luizvuitton szatyorra...
2023. ápr. 8. 08:07
 6/115 Noren1989 ***** válasza:
83%
Mennyél el rendes kurvának!
2023. ápr. 8. 08:10
 7/115 anonim ***** válasza:
29%
5 Semmi szerintem szerelmes. Azért utálja ennyire de a szex az jó. Kérdező, egy tipp, egyezzetek meg hogy beragasztod a száját valami erős ragasztószalaggal, akkor nem beszél.
2023. ápr. 8. 08:12
 8/115 A kérdező kommentje:

Már miota azon vagyok hogyan kaparjam fel magam a padlóról. Gondolhatod hogy nem első ötletem az ex hogy rohanjak. Már vért izzadtam és nem megy egyedül.moat tartok a feladásnál.hogy nem megy.most már tényleg segítség után kell néznem.

A problémám olyasmik amit más nemigen tud orvosolni, mert nem csak pénz. Vagy nem is főleg pénz kérdés, hanem pl számit az is hogy ő közel lakik,(bármikor fel tudok szaladni ott aludni) és kellenek a kapcsolatrendszerei is, meg az is hogy férfi és erő is van, meg ffi haverok is.

Egy rakat minden kell ami nekem mint nőnek egyedül a b.dös életben nem lesz meg kényszerszex nélkül.

2023. ápr. 8. 08:13
 9/115 anonim ***** válasza:
86%
Értem. Szóval akkor olyan lennél mint egy prosti. Ha neked ez megfelel hát hajrá de én kb semmibe nézlek ilyen mentalitással.
2023. ápr. 8. 08:13
 10/115 anonim ***** válasza:
91%
Jaj hagyjad már magad 😂 ha annyira össze akarnád szedni magad már sikerült volna. Mi az hogx kényszer szex bizonyos dolgokért? Hát ne haragudj de nem tudlak sajnálni. A legegyszerűbb utat választod ennyi erővel menj el prostinak. Úgy is kb ugyan azt csinálod. Nem kell itt a süketelés.
2023. ápr. 8. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!