Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feküdjek le az exemmel ha utálom de le kell?
Szükségem van bizonyos támogatásokra tőle, kb "ég a ház", segítség kell és senki nincs erre. Kb ugy kell elképzelni mintha utcán lennék. Nem, csak fiktív példa ugyan, de amig nem állok talpra, az exre számithatok csak mert mindenhogy vissza akar csábítani, vagy csak megkapni az egója miatt, mert sérti hogy elhagytam, és rajta van nagyon hogy helyre álljon az önérzete. Hogy az "övé"lehessek, meg esetleg szórakozzon velem.
Kényszerhelyzetben vagyok amire ő megoldás lenne.
De értelemszerűen csak úgy tudom segítségre bírni, ha nyújtok is magamból.
Amivel semmi gond nem is lenne, csak épp utálom..
Hogy tegyem magamban félre az utálatot a személyeskedést, és hogyan csináljam tisztán érdekből?
Végülis mindegy ez, a legfontosabb hogy ha lefekszel vele védekezzetek.
Magatokat tönkretehetitek de legalább ne vigyétek tovább.
Eddig se szültem neki. Sajnálnám a gyereket:D
Vannak mások is ahogy elnézem de az kevés. Amiket írtam pl hogy gyakorta ott kéne aludnom is, vagy a kapcsolatrendszerek(igazságügyisek, ügyvédek jogászok, vagy csak férfi erők elintézni vkiket, vagy nekem segiteni, stb)ezek.mind megvannak nála eszközként. Eddig a kaocsolatrendszerét szex nélkül csak egy alkalomra tudtam megkapni. Mivel ő ugráltatja őket. Azaz azt hitte majd megkap ezért összehozott egy igazságügyissel aki kézségesen segitett is, addig amig Ő akarta. Az a helyzet már megoldódott, de amig még kellenek, szex nélkül nem fog menni megkapnom.
Nehogy azt hidd már, hogy csak annak a balf@sznak vannak jó kapcsolatai. Te vagy a béna, és ezen kell változtatnod. Ja, hogy az nem derogál? Akkor dugasd magad akivel akarod.
Psszt, az ex nyilván a helyi nagymenő :D
Gondolom a színetek sem fehér, igaz?
Én azt javaslom keress egy pénzes férfit.
Persze függ attól is te mennyire nézel jól ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!