Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdjük, mikor feküdjek le vele?
Figyelt kérdés
2,5 évig voltunk együtt, 2 hónapig külön voltunk. 1,5 hete megkeresett, találkoztunk, azóta folyamatosan beszélünk és pár nap múlva újra találkozunk. Rajtam múlik minden, valószínűleg azt mondom majd neki, hogy kezdjük újra. ,,Új első csók" és együttlét mikor legyen? Nyilván szívem szerint bármikor mert természetesen vonzódom hozzá nagyon, de nem akarom esietni sem, igaz, úgy keresett meg ő is, hogy rendesen velem akar lenni, de én semmiképp nem akarom, hogy csak ,,szexkapcsolat" legyen viszont ez nem tudom mennyire hangzik hülyén úgy, hogy ennyi ideig együtt voltunk, nem idegenről van szó.
Ne nézzetek hülyének légyszi, nálam tapasztaltabbak válaszát kérem!
2020. dec. 5. 13:15
1/12 anonim válasza:
Egyszer már megdugott, most már lényegtelen, mikor fpg újra
2/12 anonim válasza:
Élvezd ki, ismét szakítás lesz a vége úgyis (töltöttkáposzta). Tudom, nekem is volt kétszer ilyen, ismerősi körben is sok tucat ilyen volt. Talán ha 2 nek sikerült együttmaradnia végleg ezekből.
3/12 anonim válasza:
Az emberek azert akarnak ujra felmelegiteni kapcsolatot, mert nem akarnak energiat beletenni egy uj kapcsolat felepitesebe. Ez a konnyebbik ut, "megproblani" megegyszer. Sokan bedolnek ennek es huzzak tovabb egymas idejet, mielott megint szetmennek. Tizedannyi energia folytatni valamit, mint megismerni egy uj embert, uj szokasokat. Ha nem beszeltetek meg, hogy mi volt a problema, es azt, hogy ezentul ezt hogyan kezelitek, akkor felesleges ujra probalgatni, nem fog menni. Masreszt nekem ez a szakitunk az elso szembejovo problemanal nem azt mutatja, hogy egyutt legyozhetetlenek lesztek a jovoben es szamithattok egymasra. Fuggetlenul attol, hogy ki mondta ki azt, hogy vege.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de a kérdésem nem erre irányult. Valóban igaz, hogy ez nem egy életbiztosítás. Mindketten tudjuk mit szúrtunk el, meg is beszéltük és még fogunk is erről beszélni. A szakítás okáról nem is esett szó, így nem is releváns a válaszod! Nem az első szembejövő problémánk volt, bonyolultabb volt ennél a dolog. Persze igaz, amit leírtál, de ez pont akkora általánosítás, mint az, hogy csak egyszerűbb a régit választani, mint felszedni egy újat.
2020. dec. 5. 13:35
5/12 anonim válasza:
Február 13.-án délután 2-kor. Az a tökéletes időpont
6/12 anonim válasza:
első randin.. aztán megint gyorsan összeveszhettek és szakíthattok.
7/12 anonim válasza:
Latom nem erted. Ahelyett, hogy rendbetenned az eleted es megprobalnad jarni az utadat, helyette ujraprobalod, ami mar egyszer nem ment. Rengetegen megprobaltak mar, siralmas eredmenyeket ertek el. Mibol gondolod, hogy neked sikerulni fog, mivel vagy jobb, kulonlegesebb a tobbieknel? Ismerek en is olyat, aki szo szerint a halalbol hozta vissza a kapcsolatat, igen ritka kivetel es minden egyes alkalommal arrol beszelt, hogy mennyi mindent tesz erte. Tudatosan, folyamatosan. Az emberek tobbsege viszont nem ilyen. Te meg erre kiirod, hogy mikor kell lefekudni vele? Szazadrangu kerdes, tokmindegy. Kimaxolt felszinesseg, jatszmazas. Nem ettol kapcsolat a kapcsolat. Ezert trollkodjak szet a kerdest. Mitha egy osszedolt hazba keszulnel belepni es azt kerdezned, hogy levedd-e a cipod, vagy sem.
8/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tényleg hülyeséget kérdeztem. Szimplán izgulok, nagyon szeretem és nem szeretném elrontani. Köszönöm utolsó, hogy észheztérítesz! Igazad van. Lehet nem fog menni, de én minden tőlem telhetőt meg szeretnék tenni a kettőnk kapcsolatáért, mert nála jobb embert nem ismerek, lehet butaságot csinálok, de úgy érzem, hogy életem legnagyobb hibája lenne, ha most elutasítanám.
2020. dec. 5. 14:03
9/12 anonim válasza:
8: akkor meg minek a játszma? Futsz még két kört, mielőtt szétrakod? Teljesne felesleges gyerekes "jáj, ez még korai, majd a holnapi randin csináljuk Bélám, ne mondják, hogy könnyen kapható vagyok"
10/12 A kérdező kommentje:
Nem játszmázok, szimplán az első kapcsolatom volt,tehát még ilyen helyzetben sem voltam és baromira nem tudom, hogy mit kéne tennem, viszont nem szeretném elrontani. Szíved joga, hogy leszólj és, ahogy te írtad, ,,széttrollkodj". Biztosan nagyon röhejes lehetek hogy tanácsot kérek egy olyan helyzet kapcsán, amiben még nem volt részem.
2020. dec. 5. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!