Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha megbeszéltük, hogy újrakezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megbeszéltük, hogy újrakezdjük, miért folytatódik minden ugyanúgy?

Figyelt kérdés
Törés lett a házasságunkban, sok évi szar dőlt be. Megbeszéltük, próbáljuk rendbe hozni. Ez a nagy igyekezet kb 2 hónapig tartott. Közben szépen minden alakul ugyanúgy vissza a szar felé. S férjem sosem ér rá, mert neki dolgoznia kell. Vállalkozó, de a gyerek felügyelete nem fért bele a nyáron, hogy egy pár napot ellegyen vele. Jelzem, hamarosan 9 éves, szóval nem kisbaba. Mennem fért bele a nyáron a nagy házasság megmentésbe, hogy ha már ketten vagyunk és a gyerek nincs itthon, kettesben csináljunk programot. Beígérte, hogy elmegyünk fürdőbe. De aztán közölte, hogy szerinte hülyeség, felesleges pénzkidobás. És amúgy is mit akarok én még, mikor ő két egész napot velünk töltött, mint nyaralás.És az is szar volt, mert a strand is szar volt, meg az állatkert is fos. Úgy volt,a beígért kirándulás ma lesz. Szerdáig kért időt, hogy hogy tudja megszervezni, ma vagy holnap. Ebből annyi lett, hogy mára beszervezett magának megint melót. És amúgy is maradjak csendben, mert én egész héten szabin vagyok és semmit nem csinálok itthon. És egyszerűen nem érti, hogy mi bajom. Hogy folyton ígér, de semmit nem tart be. Másod diplomámat megszereztem a télen. Mindenki velem őrült, apró ajándékokat kaptam. Csak tőle nem kaptam semmit, illetve egy ígéretet, hogy majd elvisz egy wellness hétvégére a tavasszal. Már ősz van lassan, de ha felhozom, hogy 20 ezerért tudok félpanziós, fürdő belépős programot, akkor az drága, meg amúgy is minek megyünk, jó itthon. De az itthonlét arról szól, hogy este későn hazajön, csináljak neki vacsorát és dugjunk. Mert az neki úgy jó. Semmi romantika, semmi közös program. Semmit nem csinálunk együtt. Ezerszer megbeszéltük és ideig óráig változik valamit, de aztán minden visszaáll az eredeti állapotba.
2018. aug. 31. 09:36
1 2
 1/19 Bétó apó ***** válasza:
85%
Ha valaki nem akarja megmenteni a házasságát, az nem fogja...
2018. aug. 31. 09:44
 2/19 anonim ***** válasza:
22%

Nálam ez a Wellnesezés ütött ki a biztosítékot. Amúgy megértelek, szar lehet olyan férfival lenni, aki nem törődik veled. Meg nem csináltok közös programot. De az ilyen Wellnest elváró nőket szintén ki nem állhatom.

Az kb egy olyan program lenne, amit max csak te élveznél, a párod meg kb fix semennyire.

A leírtak alapján ennek a házasságnak már lőttek.

2018. aug. 31. 09:45
 3/19 A kérdező kommentje:
A wellness annyi lett volna, hohy elmegyünk egy gyógyfürdőbe ketten, nem ugrál a fejünkön a gyerek, tudunk beszélgetni. A meleg vízben üldögélést ő is szereti. Csak egy nap, ami a kettőnké. És amit megígért. És ami megint csak ígéret maradt. És igen, lenne rá igényem, hiszen utoljára kettesben 11 éve voltunk. Azóta semmi nem volt.
2018. aug. 31. 09:50
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem számítasz a férjednek, nem vagy neki fontos. És amit a végén írtál, hogy a dugást elvárja. Te csak egy használati tárgy vagy neki, amit esténként kedvére használ és neki ez bőven megfelel. Ha te ebbe akar beleöregedni, akkor maradj mellette.

Valószínűleg az a fajta ember, aki nem tiszteli a nőket, és nem kezeli őket egyenlő félként.

2018. aug. 31. 09:53
 5/19 A kérdező kommentje:
Hát, így visszatekintve az együtt töltött 19 évre, sokmindenben kiütközött az, hogy ő saját magát szereti, elvárja, hogy mindenki tisztelje, de ő másokat csak kihasznál. Rá kellett jönnöm, hogy én csak háztartási robot vagyok.
2018. aug. 31. 09:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem, hogy valaki alap vérmérsékletet, tulajdonságokat tekintve tényleg megváltozhat, házasság megmentés ide vagy oda. Ahogy a te elvárásaid sem változtak, mitől változna meg az ő igénye az otthonülő, pénznemszóró, zárt életmódra? Én már abból is, ahogy az egészet leírtad, azt érzem hogy belefáradtál, nem hiszel a megmentésben, szerintem ő pont ugyanígy érez, ez már ilyenkor csak egy játszma, ki az aki felrugja ezt az állapotot, arra lehet majd mondani hogy ő a bűnös, ő nem akarta a megmentést, szóval nálatok már csak azon megy szerintem a birkózás, ki legyen utólag hibásnak kimondva azért mert szétmentetek.
2018. aug. 31. 09:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi
2018. aug. 31. 10:33
 8/19 A kérdező kommentje:

Én tényleg szeretném, ha együtt maradnánk. De tényleg bennem van az, hogy miért változna.

Nem volt régen ilyen. Érzékenyebb volt, kedvesebb, kereste a kedvemet. Jó, én is elrontottam biztosan sok mindent, ketten kellünk, hogy a kapcsolatunk ide jutott. De egyedül kevés vagyok. Elfáradtam, hogy pozitív visszajelzés nincs, nem érnek jó ingerek, csak negatívak.

2018. aug. 31. 10:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Rmintha csak az én multam látnám vissza. Szar az egész. Ő ígérget, én próbálok hozzá alkalmazkodni, erre elszarja az egészet. Nem kell ezt a házasságot megmenteni.
2018. aug. 31. 10:52
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy. Sajnos egy kapcsolat müködéséhez mindig két ember kell,ha a másik leszarja,te megfeszülhetsz,akkor se változik semmi. Én utolsó mentsvárként még bedobnám a párterápiát,de ha az se megy... Valójában a szeretet az ember egyetlen igazi kincse,ha visszanézünk egyszer majd az életünkre,nem a meló meg a pénz fog számítani,hanem az emberek,akik velünk voltak. Ha ezt a férjed nem látja,nem érdemel meg titeket.
2018. aug. 31. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!