Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megbeszéltük, hogy újrakezdjük, miért folytatódik minden ugyanúgy?
Nálam ez a Wellnesezés ütött ki a biztosítékot. Amúgy megértelek, szar lehet olyan férfival lenni, aki nem törődik veled. Meg nem csináltok közös programot. De az ilyen Wellnest elváró nőket szintén ki nem állhatom.
Az kb egy olyan program lenne, amit max csak te élveznél, a párod meg kb fix semennyire.
A leírtak alapján ennek a házasságnak már lőttek.
Nem számítasz a férjednek, nem vagy neki fontos. És amit a végén írtál, hogy a dugást elvárja. Te csak egy használati tárgy vagy neki, amit esténként kedvére használ és neki ez bőven megfelel. Ha te ebbe akar beleöregedni, akkor maradj mellette.
Valószínűleg az a fajta ember, aki nem tiszteli a nőket, és nem kezeli őket egyenlő félként.
Én tényleg szeretném, ha együtt maradnánk. De tényleg bennem van az, hogy miért változna.
Nem volt régen ilyen. Érzékenyebb volt, kedvesebb, kereste a kedvemet. Jó, én is elrontottam biztosan sok mindent, ketten kellünk, hogy a kapcsolatunk ide jutott. De egyedül kevés vagyok. Elfáradtam, hogy pozitív visszajelzés nincs, nem érnek jó ingerek, csak negatívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!