Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, bántottak meg titeket? Megbántottam a feleségem, megbeszéltük, bocsánatot kértem, stb, nálatok is van hogy betartotok a férfinak mégis?
Szerintem mindent teljesen jól csináltál.
Én feleségként mondom, hogy 1 hónap szex nélkül még nekem is sok lenne és lehet én is kiborulnék.
És ha az ember kielégületlen, akkor idegesebb lesz, aminél simán kiborulhat a bili. Nyilván nem volt szép, hogy ráförmedtél, meg megvádoltad dolgokkal, de bocsánatot kértél és ez a soraidból is látszik, hogy tényleg megbántad.
Én ilyenkor lehet hogy nem tudnék úgy tenni, mintha mi sem történt volna, mert egy vita után én sem tudok úgy tenni, viszont biztos nem haragudnék tovább és tovább lépnék.
Dédelgesd egy kicsit, és fokozatosan hangold rá arra, amit vársz tőle. Két kisgyerek mellett olyan szinten átállhat egy anya agya gondoskodóra, hogy a bújjunk ágyba-t úgy érti, menjünk aludni.
És máskor ne várj egy hónapot, ha bajod van, hamarabb kell szólni! Nyilván akkor tisztázni is könnyebb.
Ha betart neked az viszont nem szép tőle, de sok nő játszik ilyet.
A humor sokat segít, nézzetek meg pár Mark Gungor videót közösen.
A legjobbakat!
Tehát a családod szapulja őt te meg nézed vagy mi? Ne csináld már. Nálunk az anyós szapult engem mindig a feleségemnek. Egyszer az asszony megunta és közölte az anyjával, hogy soha többé nem áll vele szóba ha ezt abba nem hagyja.
És te hagytad, hogy addig fajuljon a dolog, hogy nyugtatóra kényszerüljön a feleséged? ÉS MÉG EZEK UTÁN neked jár a pofád, hogy félig leszedált állapotban nem akar szexet? No comment. Ezek után egy külön harc lesz, hogy lejöjjön a cuccról. Örülj, hogy egyáltalán még melletted van és nem rúgott ki a családoddal együtt. Bár ezek után egy nagy lépéssel közelebb vagy ahhoz a ponthoz, amikor megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!